Logo
Til DNT.no forside
Brubygging over Nedre Høystakka i Jotunheimen.

Dugnad og hyttetilsyn med DNT Oslo og Omegn

Det er takket være den enorme innsatsen som gjøres av frivillige på dugnad at DNT kan levere et så omfattende tilbud. Våre frivillige på dugnad er med på å merke stier i fjellet og i marka; det er frivillige som vedlikeholder hyttene og til og med frivillige som designer og bygger bruer som settes ut i marka og på fjellet.

Publisert: 09. april 2024
DNTs tilbud

Hvordan bli med på Dugnad

Hvordan vi rekrutterer til dugnad varierer veldig fra hvor dugnaden er. Dugnader i fjellet er sesongbasert og skjer som regel på sommerstid. Her trenger vi nærmere 200 frivillige, men til gjengjeld er dette også svært populært. Her er det mange som bidrar i mange år, men det er også rom for mange nye. 

De fleste dugnader i marka, lavlandet og ved fjorden er organisert gjennom faste dugnads- og tilsynsgrupper. Her er forutsigbarhet og stabilitet et mål i seg selv, og det er derfor mindre behov for nye frivillige. 

Les mer om dugnad her: 

Dugnad i marka og ved fjorden

I marka og ved fjorden i Oslo og Akershus drifter DNT Oslo og Omegn svært mange hytter og et stort rutenettverk ved hjelp av frivillige dugnadsarbeidere. Dugnad i marka og ved fjorden er perfekt for deg som er glad i å kunne ta i et tak og som kan bidra med noe praktisk på en jevnlig basis.

Les mer
Les mer

Dugnad i fjellet

Hvert år mobiliserer vi i underkant av 200 frivillige til dugnader i fjellet. Dugnadene foregår over hele sommeren da snøforhold og høyde avgjør når man kan begynne arbeidet. Dugnad i fjellet er perfekt for deg som er fjellvant, liker praktisk arbeid og har et ønske om å bidra til å vedlikeholde og utvikle DNTs tilbud.

Les mer
Les mer
Del artikkel:
Del på e-post

Se også

Se aktivitetskalender
Dølerud, Østmarka
Se aktivitetskalender
Finn deg en hytte i Oslomarka
Røyrivannskoia og Stallen i Østmarka.  Røyrivannskoia og Stallen i Østmarka. Kan nås med kano fra Losby.
Finn deg en hytte i Oslomarka