Hopp til hovedinnhold
Logo
Til DNT.no forside
Tilbake til Aktuelt

Ukrainsk mat i det fri

Søndag hadde vi en svært så hyggelig ettermiddag med ukrainsk mat på hytta Gråhøgdbu på Maihaugen! Slik ble en veldig høstete novemberdag både varmere og mer velsmakende.

Publisert: 12. november 2024
Skrevet av: Ingvild Storesund
Turreferat
Ukrainsk mat i det fri
Foto: Vivian Andersen

Ukrainsk mat i det fri på Maihaugen.På menyen stod suppen borsj og vareniki, som betyr pirog, med kirsebær.

Vi var heldige å ha med oss en svært dyktig kokk som heter Tetiana. Hun veiledet oss på beste vis og sørget for at maten blei skikkelig god. Vi erfarte at det skal en del trening til for å lage fine piroger, men bra smakte de!

Tetiana hadde i tillegg bakt en honningkake og Natalia kjeks. 

Det ble en kveld med hyggelig samarbeid, utveksling av matkultur, nye bekjentskaper og mye latter!

I det litt gråe været hadde vi tent bål, så det ble stemningsfullt rett utenfor Gråhøgbu i Maihaugens hyttegrend også. 

Video: Elizabeth Berg

Del artikkel:
Del på e-post

Se også

Barnas Turlag Lillehammer trenger flere voksne
Krokbua
Barnas Turlag Lillehammer trenger flere voksne
Bli medlem
Nydelige Trollfjordhytta ligger på grensen mellom Vesterålen og Lofoten. Turen opp til hytta går fra Austpollen innerst i Trollfjorden.
Bli medlem