Ukrainsk mat i det fri
Søndag hadde vi en svært så hyggelig ettermiddag med ukrainsk mat på hytta Gråhøgdbu på Maihaugen! Slik ble en veldig høstete novemberdag både varmere og mer velsmakende.
Skrevet av: Ingvild Storesund
På menyen stod suppen borsj og vareniki, som betyr pirog, med kirsebær.
Vi var heldige å ha med oss en svært dyktig kokk som heter Tetiana. Hun veiledet oss på beste vis og sørget for at maten blei skikkelig god. Vi erfarte at det skal en del trening til for å lage fine piroger, men bra smakte de!
Tetiana hadde i tillegg bakt en honningkake og Natalia kjeks.
Det ble en kveld med hyggelig samarbeid, utveksling av matkultur, nye bekjentskaper og mye latter!
I det litt gråe været hadde vi tent bål, så det ble stemningsfullt rett utenfor Gråhøgbu i Maihaugens hyttegrend også.
Video: Elizabeth Berg