![](/contentassets/9d71fb1426164de3a5e86e0689a65238/spisesal.jpeg?width=1200&rmode=crop&format=webp)
Mat og servering på Tungestølen
Kokken Jørn Erik Kolding er norsk-amerikaner, utdannet filosof og er en ihuga surfer. Surfe kan man ikke gjøre her, men filosofere er det godt mulig å få til på vakre Tungestølen. Men det er laging av mat som står i høysetet i sommersesongen. Jørn Erik legger sin sjel i de rettene han lager, og er veldig opptatt av å bruke gode råvarer og at alt skal smake godt.
Mat på Tungestølen
Artikkel
![](/contentassets/c9994c828ddc4ef2903fcd3df75fb7d1/pr-940.jpeg?height=477&width=880&rmode=crop&format=webp&quality=91)
Publisert:
03. oktober 2023
Mat på Tungestølen
All mat vi serverer hos oss er laget av ferske råvarer og de fleste varene er lokale og norske.
Se også
Bli frivillig
![](/globalassets/fotoware/2023/10/170706saga_foto_mariusdalsegsaetrednt_225.jpg?width=1000&rmode=crop&format=webp)
Bli frivillig
Bli medlem
![Nydelige Trollfjordhytta ligger på grensen mellom Vesterålen og Lofoten. Turen opp til hytta går fra Austpollen innerst i Trollfjorden.](/globalassets/fotoware/2023/10/20190607trollfjordhytta_fotomariusdalseg_15.jpg?width=1000&rmode=crop&format=webp)
Bli medlem