Logo
Til DNT.no forside
Til Tungestølen
Hus

Mat og servering på Tungestølen

Kokken Jørn Erik Kolding er norsk-amerikaner, utdannet filosof og er en ihuga surfer. Surfe kan man ikke gjøre her, men filosofere er det godt mulig å få til på vakre Tungestølen. Men det er laging av mat som står i høysetet i sommersesongen. Jørn Erik legger sin sjel i de rettene han lager, og er veldig opptatt av å bruke gode råvarer og at alt skal smake godt.

Mat på Tungestølen
Artikkel
Publisert: 03. oktober 2023

Mat på Tungestølen

All mat vi serverer hos oss er laget av ferske råvarer og de fleste varene er lokale og norske. 

Se også

Bli frivillig
Bli frivillig
Bli medlem
Nydelige Trollfjordhytta ligger på grensen mellom Vesterålen og Lofoten. Turen opp til hytta går fra Austpollen innerst i Trollfjorden.
Bli medlem