Hopp til hovedinnhold
Logo
Til DNT.no forside

Mat på Tungestølen

All mat vi serverer hos oss er laget av ferske råvarer og de fleste varene er lokale og norske. 

Publisert: 03. oktober 2023
Artikkel

Vi er stolte av å få lov til å samarbeide med flere lokalprodusenter: 

Bøtun Markedshage med ferske, økologiske grønnsaker

Jordeplegarden i Lærdal leverer poteter

Elvebakken Gardsysteri leverer mørk og deilig geitost til frokosten 

Eplet Hostel & Jusfabrikk leverer frisk alkoholfri jus

Balder Brygg, leverer leskende øl produsert i Leikanger
Vi stenger søndag 17. september, og har ingen servering den dagen.

Meny

Menyen vil variere, men her er noen eksempler:​​​​​​​

  • Raspeball med saltkjøtt
  • Kjøttkaker i brun saus med poteter og ertestuing
  • Cæsarsalat a lá Tungestølen
  • Veitastrond-Tex burger  - storfeburger med tilbehør
  • Chilli con carne
  • Dagens suppe
  • Vi har vegetar/veganske alternativer
  • Kaffe og kaker

Kveldsmeny kl 19.00

Vi serverer 3-retters middag kl 19.00 for våre overnattende gjester.
Du kan også komme hit og spise på kvelden, uten å overnatte.
Da er det fint om du bestiller på forhånd, slik at vi er sikre på å ha nok mat til deg. Du kan bestille her: tungestolen@dnt.no

(PS: Telefondekningen her oppe er svært dårlig, så den enkleste måten å nå oss på er via epost) 

Del artikkel:
Del på e-post

Se også

Bli frivillig
Bli frivillig
Bli medlem
Nydelige Trollfjordhytta ligger på grensen mellom Vesterålen og Lofoten. Turen opp til hytta går fra Austpollen innerst i Trollfjorden.
Bli medlem