Mat på Tungestølen
All mat vi serverer hos oss er laget av ferske råvarer og de fleste varene er lokale og norske.
Vi er stolte av å få lov til å samarbeide med flere lokalprodusenter:
Bøtun Markedshage med ferske, økologiske grønnsaker
Jordeplegarden i Lærdal leverer poteter
Elvebakken Gardsysteri leverer mørk og deilig geitost til frokosten
Eplet Hostel & Jusfabrikk leverer frisk alkoholfri jus
Balder Brygg, leverer leskende øl produsert i Leikanger
Vi stenger søndag 17. september, og har ingen servering den dagen.
Meny
Menyen vil variere, men her er noen eksempler:
- Raspeball med saltkjøtt
- Kjøttkaker i brun saus med poteter og ertestuing
- Cæsarsalat a lá Tungestølen
- Veitastrond-Tex burger - storfeburger med tilbehør
- Chilli con carne
- Dagens suppe
- Vi har vegetar/veganske alternativer
- Kaffe og kaker
Kveldsmeny kl 19.00
Vi serverer 3-retters middag kl 19.00 for våre overnattende gjester.
Du kan også komme hit og spise på kvelden, uten å overnatte.
Da er det fint om du bestiller på forhånd, slik at vi er sikre på å ha nok mat til deg. Du kan bestille her: tungestolen@dnt.no
(PS: Telefondekningen her oppe er svært dårlig, så den enkleste måten å nå oss på er via epost)