Til Aktiviteter
Signatur Trollheimen med DNTung Trøndelag 2020
Fottur

Turer for voksne med Trondhjems Turistforening

Trondhjems Turistforening er stolt over å kunne tilby et bredt utvalg av varierte turer for voksne. Hos oss finner du turer tilpasset ulike nivå og interesse. Vårt naturområde er variert, fra fjord til høyfjell. Ved å delta på våre turer er sikkerheten ivaretatt gjennom kvalifisert turledelse. Våre turledere har god kjennskap til områdene vi ferdes i og ikke minst er det sosiale viktig på våre turer. Meld deg på og bli med på tur.

Signatur Trollheimen med DNTung Trøndelag 2020

Fellesturer - Organiserte fjellturer i Trøndelag

Trondhjems Turistforening er stolte av å kunne tilby et stort antall varierte fellesturer som ledes av våre erfarne turledere. Fordeler med å delta på en fellestur er at alt er tilrettelagt, det er sosialt, og lærerikt. Meld deg på, pakk sekken, og bli med på tur du også.

Les videre

RETT UT - Organiserte nærturer

Bli med våre dyktige turledere på tur i Trondheim og på Hitra. De organiserte nærturene er en ypperlig arena for trygge og gode turopplevelser sammen med andre. Vi tar oss alltid tid til en kopp kaffe og niste på tur, og du kan bli kjent med andre turglade mennesker.

Les mer om RETT UT
Les mer om RETT UT
Bilder fra majestetiske Vesterålen under tredje uken av Monsen minutt for minutt. Her fra siste del av Dronningruta langs kysten fra Stø mot Nyksund.

Turgruppa Til Topps

Turgruppa Til Topps ønsker alle nye i Trondheimsområdet velkommen på tur med oss! Til Topps møtes for dagsturer, overnattinger i hengekøye og turer til fjells. Felles deler vi en interesse for tur og friluftsliv, uansett språk, nasjonalitet eller erfaring.

Les videre

Se også

Bestill overnatting på hyttene
Trollheimen august 23. Trollheimshytta og Svartådalen.
Bestill overnatting på hyttene
Bli medlem
Nydelige Trollfjordhytta ligger på grensen mellom Vesterålen og Lofoten. Turen opp til hytta går fra Austpollen innerst i Trollfjorden.
Bli medlem
Sjekk ut våre kurs
Vinterkurs og aktivitet med DNT Sentralt på Fondsbu.
Sjekk ut våre kurs
Bli med i Fjellsportgruppa
Bli med i Fjellsportgruppa