Fellestur med Trondhjems Turistforening i Sylan. Vi gikk innom Storerikvollen og Nedalshytta, med Sylmassivet som vakker kulisse for hele turen.

Om Fjellsportgruppa i Trondhjems Turistforening

Fjellsportgruppa har et variert turprogram og turene går som oftest uavhengig av kvister og varder. Vi legger opp til å ha både telt- og hytteturer på planen. Flere av turene kan medføre store høydeforskjeller eller lange dagsmarsjer, mens på andre turer prioriteres sosialt samvær. I tillegg legger vi opp til en del aktivitet på kveldstid gjennom hele året. Vi bruker naturen fullt ut!

Publisert: 12. oktober 2023
Om DNT

Et fåtall av turene er ledet, i stedet har alle turene en koordinator som planlegger turen og ivaretar gruppedynamikken. De fleste turene stiller krav til turerfaring, men noen turer er allikevel mer krevende enn andre. For å tilfredsstille alles ønsker og behov vil noen turer kreve større erfaring og kunnskaper enn det mange av medlemmene har. Det er derfor ikke gitt at alle medlemmene kan delta på alle turene. Hvis du er usikker på din kapasitet eller erfaring i forhold til oppsatt tur, så ta kontakt med aktuell turkoordinator!

Tre personer på ski i fjellet.
Foto: Espen Haagensen

Hva gjør vi i Fjellsportgruppa?

Fjellsportgruppa har et variert turprogram og turene går som oftest uavhengig av kvister og varder. Vi legger opp til å ha både telt- og hytteturer på planen. Flere av turene kan medføre store høydeforskjeller eller lange dagsmarsjer, mens på andre turer prioriteres sosialt samvær.

Hvert år prøver vi også å arrangere en del kurs som f.eks brekurs, fjellklatrekurs, vinterkurs, snøskredkurs, telemarkskurs, førstehjelp i fjellet, orientering og alpinkurs.

I tillegg legger vi opp til en del sammenkomster på kveldstid gjennom hele året, der vi arrangerer aktiviteter som klatring, skikjøring i Vassfjellet, skitrening i Bymarka eller småturer på sykkel. Vi arrangerer også en rekke møter med ulike temaer. Ofte er det bildefremvisning og beskrivelse fra en spennende fjelltur eller eksotisk feriereise, aktiviteter ute eller inne eller et sosialt treff uten tema. Møtene avholdes stort sett på TT-brygga.

Del artikkel:
Del på e-post

Se også

Bestill overnatting på hyttene
Trollheimen august 23. Trollheimshytta og Svartådalen.
Bestill overnatting på hyttene
Bli medlem
Nydelige Trollfjordhytta ligger på grensen mellom Vesterålen og Lofoten. Turen opp til hytta går fra Austpollen innerst i Trollfjorden.
Bli medlem
Bli TTF-meldem
≈rets f¯rste topptur i Hunnedalen en fredag ettermiddag i januar. Mange minusgrader, men vindstille, s kunne nyte en god pause p toppen med utsikt til en fantastisk solnedgang. Etterp ventet en herlig nedkj¯ring i glitrende sn¯ og magisk lys. Bildet viser Stina Tvedt
Bli TTF-meldem
Generelle vilkår for deltakelse
Tur til Kjølihytta sommer 2023.
Generelle vilkår for deltakelse