Logo
Til DNT.no forside
Tilbake til Turtips
Bilder fra STFs eiendom i Moslifjell-området. Se filnavn for mer info. Moslivarden, Moslifjellet med utsikt mot Stavanger.
Fottur

150 dagsturer fra hav til hei

Stavanger Turistforening 150 turer fra hav til hei er en turbok som presenterer 150 ulike turforslag med stor geografisk spredning, og utvalget er noe av det beste Rogalands-naturen har å by på. Med hjelp av fantastiske frivillige, har vi fått gått opp alle turene med GPS-spor. Nå finner du alle turene på ut.no og vi har gjort det enklere for deg med direkte linker til turbeskrivelsen i områdene under.

Finn nye dagsturer i ditt nærområde
Det ligger i vår natur å gå på tur. Legge byens lyder bak oss, og la naturens stillhet omslutte oss. Kjenne på gleden, forventningene og mestringen ved å være på tur. Med boka Stavanger Turistforening 150 turer fra hav til hei hjelper vi deg av gårde. Blant mange perler mener vi at nettopp disse 150 turene er noe av det beste Rogalandsnaturen har å by på.  Veien er kort fra hav til hei i Rogaland, og de fleste turene er dagsturer. Kun få av dem anbefaler vi som overnattingsturer. Takk til positive grunneiere og involverte kommuner som har gjort turene mulig med skilting, gjerdeklyvere og rødmerking. ​​​​​​​

Se også

Bli frivillig
Bilder fra 7-nutsturen 2022, fra Dale til Gramstad over sju topper. Frivillig, dugnad, drikkestasjon på Gramstad.
Bli frivillig
Bli medlem
Stranddalen turisthytte sommeren 2022.
Bli medlem