52 hverdagsturer i Stavanger. Tur nr 3. Storhaugturen. Sommer, bading, solskinn.

52 hverdagsturer i Stavanger

I Stavanger har vi i samarbeid med kommunen og fantastiske frivillige merket hele 52 hverdagsturer. Nærturene viser deg veien til både natur- frilufts- og kulturopplevelser og tar deg til områder du kanskje ikke visste fantes i nabolaget ditt!

Aktivitetstilbudet 52 hverdagsturer er både sunt og helt gratis å bruke. De merka hverdagsturene gir deg muligheten til oppdagelsesreiser i ditt eget nabolag.

Trekning av turkort-konkurransen for 52 hverdagsturer 2022. Torkel B. Reinertsen og Agnethe Larsen på bildet.

Samle på hverdagsturene og bli med i trekning av flotte premier

Har du lyst å sette deg et nytt turmål og samle alle de 52 hverdagsturene? Da kan du samtidig være med i trekningen av flotte premier, som kanskje kan være en ekstra motivasjon til å klare målet ditt? Du trenger ikke å gå alle turene på et år, men gjerne samle turer over flere år. Turene du har gått fyller du inn i Turkortet, som du kan hente i Tursenteret vårt, eller laste ned her. Turkortet leveres inn til oss før 30. januar for å være med i trekningen av årets premier.

Last ned kart av turene

Hvis du ønsker å ha med deg en fysisk utskrift av kartet, så kan dette lastes ned fra Stavanger kommune sine nettsider som du finner her. 

Hverdagstur med Cecilie Skog i Stavanger. 110 personer på tur langs Storhaugturen en helt vanlig tirsdag i regi av 52 hverdagsturer. Turen var et samarbeid mellom Stavanger kommune og Stavanger Turistforening.

Opplev hverdagsturene sammen med turvenner hver uke

Hver uke arrangerer Stavanger Turistforening onsdagstur langs én av de 52 hverdagsturene. Turene er med turleder og koster ingenting. En unik mulighet til å oppleve alle perlene i Stavanger i et godt fellesskap med andre turvenner.

Kommende turer med 52 hverdagsturer med turleder

Vis alle i DNTs aktivitetskalender

OVERSIKT OVER ALLE DE 52 HVERDAGSTURENE:

Del artikkel:
Del på e-post

Se også

Bli frivillig
Bilder fra 7-nutsturen 2022, fra Dale til Gramstad over sju topper. Frivillig, dugnad, drikkestasjon på Gramstad.
Bli frivillig
Bli medlem
Stranddalen turisthytte sommeren 2022.
Bli medlem