Til DNT Sogn og Fjordane
Nøkkel

DNT-hytter i Sogn og Fjordane

Som medlem i DNT Sogn og Fjordane får du rabatt på over 550 fantastiske hytter i fjell, hei og fjord. 23 av desse hyttene er eigd av våre lokallag i Sogn og Fjordane. Vi har både betjent, sjølvbetjent og ubetjente hytter – alt frå sjarmerende og særeigne krypinn langt til fjells, til romslege og barnevennlege hytter og fyrtårn med lett tilkomst. Nedanfor er alle områda DNT Sogn og Fjordane har hytter i, klikk deg inn på hytta og bestill eit drøymeopphald! Informasjon om den enkelte hytta, betaling og reservasjon kan variere etter kva lokallag som eig hytta, meir info får du ved å klikke på bileta!

Hytter i Sunnfjord og Askvoll kommunar

Vis alle hytter

Hytter i Bremanger og Stryn kommunar

Vis alle hytter

Hytter i Luster kommune

Vis alle hytter

Hytter i Solund og Vik kommunar

Vis alle hytter

Hytter i Sogndal og Årdal kommunar

Vis alle hytter

Bli hyttesamlar i Sogn og Fjordane

I denne lista på UT.no har vi samla alle dei 23 overnattingshyttene eigd av våre lokallag. Følg lista og bli ein hyttesamlar du og!

DNT hytter i Sogn og Fjordane
DNT hytter i Sogn og Fjordane

DNT-nøkkel

Nokre hytter nyttar DNT-nøkkel. Så lenge du har eit gyldig betalt medlemskap kan du deponere på nøkkelen, du får kjøpt den i DNT butikken. Du kan eventuelt kjøpe nøkkel her: Intersport Sogndal, Luster Fjordhytter i Høyheimsvik, Sport 1 Førde, på turistinformasjonen i Vik og på Indre Sunnfjord Turlag sitt kontor i Førde.

Kjøp nøkkel i DNT butikken
Kjøp nøkkel i DNT butikken

Hyttebesøket A til Å

De fleste av hyttene til DNT er selvbetjente (med proviant) og ubetjente hytter (uten proviant). Her ser du hvordan du bruker disse hyttene.

Les videre

De ulike hyttetypene

DNTs over 580 hytter er kjent for sin uformelle og koselige stemning. Det finnes flere typer hytter og her kan du lese mer om de ulike kategoriene.

Les videre
Ettermiddag på Tyssevassbu

DNT Hyttebestilling

På hyttebestilling.dnt.no kan du utforske våre hytter, utforske i kart, se hva som er ledig når og bestille ditt neste opphold. Planlegg turen i dag og bestill plass (Ikke alle lokallag har tatt i bruk systemet der man kan forhåndsbestille)

Les videre

Se også

Bli frivillig i Sogn og Fjordane
Bli frivillig i Sogn og Fjordane
Bli medlem
Nydelige Trollfjordhytta ligger på grensen mellom Vesterålen og Lofoten. Turen opp til hytta går fra Austpollen innerst i Trollfjorden.
Bli medlem