Logo
Til DNT.no forside
Barnas turlag med familicamp på Sota sæter i Juli 2015.

Barnas Turlag Nittedal

Turkameratene Nittedal Turlag har flere aktiviteter under Barnas Turlag, som inkluderer famileturer for hele familien og aktiviteter for litt eldre barn. Blant annet arrangeres Kom-deg-ut dagen med morsomme aktiviteter for hele familien.

Publisert: 05. september 2023
DNTs tilbud

Naturopplevelser for livet 

Få barna ut på tur!

Et aktivt uteliv i Barnas Turlag bidrar til å sikre barna en god fysisk og psykisk helse. Tid til fri lek, fantasi og spenning er viktigere enn å gå langt! Barnas Turlag Nittedal har ett variert og spennende innhold. Vi har både trilleturer med barnevogn og gåturer for enhver smak.

På tur med mødre, fedre, besteforeldre, onkler eller nabo`n. Vi har et ønske om å få med også de som til vanlig ikke kommer seg ut i skog og mark, av ulike årsaker! DNTs visjon er å gi flest mulig "Naturopplevelser for livet". Derfor ønsker vi å gi barn og voksne varige, positive holdninger til natur og friluftsliv.

DNTs tilbud

Barnas Turlag er Den Norske Turistforeningens tilbud til barn og barnefamilier. Her treffer dere andre barnefamilier, og barna kan glede seg over å treffe andre barn på tur. Barn fra 0 - 12 år kan være med i Barnas Turlag. Barnas Turlag satser på et sosialt fellesskap for barn og voksne uavhengig av status, kjønn eller kulturell bakgrunn.

 

Del artikkel:
Del på e-post

Se også

Se aktivitetskalender
fellestur med dnt ung oslo til ringebufjellet
Se aktivitetskalender
Finn deg en hytte i Oslomarka
Skitur til Jørgenhytta, Krokskogen.
Finn deg en hytte i Oslomarka
Barnas Turlag DNT
Kom deg ut-dagen
Barnas Turlag DNT