Logo
Til DNT.no forside
Bilde av tre personer som står foran DNT hytta Glitterheim. Vinteren 2023.

Fjellbanken støtter DNT hyttene i fjellet

Sparebank 1 Lom og Skjåk støtter DNT Oslo og Omegn sitt arbeid med å utvikle de betjente DNT hyttene i bankens nærområder. Banken tilbyr også sin beste boliglånsrente til DNT medlemmer.

Publisert: 17. november 2023
Bærekraft

Medlemskvelder og DNT rente

I samarbeid med DNT Oslo og Omegn vil vi i Fjellbanken også invitere til medlemskvelder og medlemsturer, hvor vi løfter fram de flotte turområdene i bankens hjemmeområder i Nord-Gudbrandsdalen, Rondane, Jotunheimen og Breheimen.

Se bankens side med informasjon om DNT renta

En viktig avtale for begge parter

Samarbeidsavtalen med DNT Oslo og Omegn er en strategisk viktig avtale for SpareBank 1 Lom og Skjåk Fjellbanken, og vi setter stor pris på at vi viderefører avtalen fra 2020 i tre nye år. Dette sa Adm. Banksjef Unni Strand da avtalen ble fornyet vinteren 2023. Da ble det bestemt at Fjellbanken ville bidra med midler til utbygging av solenergi på Glitterheim i Jotunheimen.

Gjennom dette vil banken kunne bidra til en viktig ombygging og tilrettelegging til grønn energi på Glitterheim, noe som også henger godt sammen med vårt fokus på bærekraft og miljø, understreket banksjefen.

For DNT Oslo og Omegn er avtalen av stor betydning for å få til finansiering av viktige prosjekter på hyttene våre.

Les mer om grønn energi på Glitterheim

Banken har tidligere støttet et flott prosjekt på den betjente DNT hytta Sota Sæter i Breheimen. Med bidrag fra banken ble det i 2020-2021 bygget en helt ny spisesal på Sota. I samme stil som hytta - og kun med lokale håndtverkere. Det prosjektet er vi utrolig stolte av i banken, forteller banksjefen.

Les mer om prosjektet ny spiesesal på Sota Sæter

Bankfilial i Oslo

Fjellbanken har kontor i Bjørvika i Oslo med dyktige rådgivere og vi ønsker oss flere kunder fra Oslo-området. Som en del av avtalen tilbyr banken en gunstig boliglånsrente til DNT-medlemmer. ​​​​​​​Og god og personlig service.

Vi ønsker gamle og nye kunder velkommen innom i Dronning Eufemias Gate 8.  Men å husk å gjøre en avtale på forhånd: send oss en forespørsel via nettsidene, eller ring oss gjerne på 61 21 90 00 for å booke møte.

Del artikkel:
Del på e-post

Se også

Se aktivitetskalender
fellestur med dnt ung oslo til ringebufjellet
Se aktivitetskalender
Finn deg en hytte i Oslomarka
Skitur til Jørgenhytta, Krokskogen.
Finn deg en hytte i Oslomarka