Til DNT.no forside

Våre partnere

Eidissen Consult logo

Eidissen Consult AS er et familieeid investeringsselskap. De har hovedfokus på næringsutvikling i Nord-Norge. De støtter flere lokale lag, foreninger og arrangementer. Eidissen Consult er en av våre støttespillere. Takk for at dere er med på laget.

Renta logo

Renta Bodø monterer og leier ut stillas i byen. De kjører ut og setter opp toaletter til oss på løpsdagen. Renta er en av våre støttespillere. Takk for at dere er med på laget.

Logo Nordasfalt

Nordasfalt Leverer ca. 200.000 tonn asfalt til offentlige og private prosjekter årlig. Nordasfalt bidrar i gjennomføringen av arrangementet og er en av våre støttespillere. Takk for at dere er med på laget.

Del artikkel:
Del på e-post

Se også

Bli frivillig i Bodø og Omegns Tf
Bli medlem
Nydelige Trollfjordhytta ligger på grensen mellom Vesterålen og Lofoten. Turen opp til hytta går fra Austpollen innerst i Trollfjorden.
Bli medlem