Logo
Til DNT.no forside
Til Aktuelt

Inkluderende friluftsliv i Agder

Ved hjelp av midler fra Agder Fylkeskommune samarbeider vi med DNT Sør om prosjektet Inkluderende Friluftsliv.

Friluftsliv for alle - hele året. Tilrettelagt aktivitetstilbud i regi Haugesund Turistforening
Foto: Haakon Nordvik

Målet med prosjektet er å introdusere helt nye mennesker for friluftslivet og for våre aktiviteter og muligheter. Det er Anne Cathrine Sørlie som er prosjektleder og hun har hele Agder som arbeidsområde. Aktivitetene hun så langt har satt i gang er "Friluftsliv tilrettelagt for utviklingshemmede" (FTU) og "Internasjonale turer" i samarbeid med Arendal Voksenopplæring. 

Friluftsliv tilrettelagt for utviklingshemmede

Vi har natursti, spiller spill og leker, går eller ruller på tur og når vi lager bål kan du grille medbrakt grillmat eller varme nista. Treffene våre er vekselsvik i Stølsviga på Hisøy, Dømmesmoen i Grimstad og Asdal i Arendal kl 17.30-19.00. Mer info finner du på vår Facebookside FTU Agder.

Internasjonale turer

Sammen ønsker vi å gjøre natur og friluftsliv ilgjengelig for alle. Målet er å tilby flere ulike turer som ønskerflerkulturelle deltakere spesielt velkommen. Vi veksle mellom korte og litt lengre turer rundt i Arendal eller ut på øyene. Mer info finner du på vår Facebookside Internasjonale Turer i Agder

 

Ønsker du å bli turleder på våre turer eller har spørsmål, kontakt Anne Cathrine på e-post: anne.cathrine.sorlie@dnt.no eller telefon 994 39 379.

 

  3 turledere og 9 deltakere fra Internasjonal Turgruppe oppstilt på bryggekanten

Del artikkel:
Del på e-post

Se også

Bli frivillig
Landsmøtet i Trondheim 2023.
Bli frivillig
Bli medlem
Bli medlem