bli med i barnas turlag!

FOR:      Barn fra 0 til 12 år

HVA:      Vi arrangerer turer i nærmiljøet og på fjellet. Hytteturer, kveldsmatturer, klatrekvelder, fjelleirer og helgeturer hvor barna reiser med eller uten foresatte.

HVORFOR:    Dere treffer andre barnefamilier, barna får nye lekekamerater og dere får lære grunnleggende friluftsliv sammen i trygge rammer.

Bli familiemedlem - en pris og en faktura for hele familien.

Er dere flere enn tre i familien? Da kan det lønne seg, praktisk og økonomisk, med familiemedlemskap.

Veiledende pris for 2020 er kr 1275,- for hele familien
(Noen lokale foreninger kan ha andre priser og tilbud).

Bli med på turer og aktiviteter der du bor

Det finnes over 230 Barnas Turlag, fordelt over hele landet. Her trenger du ingen forkunnskap, dyktige turledere og frivillige viser familien enkelt friluftsliv.

Hva sier du til kveldsmattur, klatredag eller en helg på hytte?

Åpning av aktivitetsløype på Holmlia.
Åpning av aktivitetsløype på Holmlia. Foto: Eivind Haugstad Kleiven

Barn bor gratis

Medlemmer i Barnas Turlag bor gratis på våre selvbetjente og ubetjente hytter over hele landet, og får rabatt på de betjente hyttene.

Bli medlem i Barnas Turlag

Lokale grupper

Det er 220 lokale Barnas Turlag hvor dere treffer andre turinteresserte, og barna finner lekekamerater på samme alder.

Finn Barnas Turlag der du bor

På tur med barn?

Vi deler våre beste tips for hvordan du kan gjøre turen med barna til en god opplevelse. Her finner du også forslag til flotte fjellturer som passer for barn.

Tips til deg som skal på tur med barn

Kul Tur - turapp for barn

Med turappen KulTur ønsker DNT å inspirere barn mellom 4 og 12 år til morsomme ting å finne på ute i naturen. Kul Tur-appen har seks ulike brett med tilsammen 90 forslag til aktiviteter ute i naturen. Tre av brettene passer om vinteren, og tre om våren, sommeren og høsten. De seks brettene har ulik vanskelighetsgrad, og alle gir poeng hvis du gjennomfører dem mens du er på tur. Når du har vært mye ute og samlet mange nok poeng, kan du bestille en premie.
Les mer om Kul Tur-appen her

Klikk her for å skrive tekst.