Den viktigste fjellvettregelen er å HA DET GØY PÅ TUR
mener Karsten og Petra

Er du enig? Bli med i med i Barnas Turlag!

FOR:      Barn fra 0 til 12 år

HVA:      Vi arrangerer turer der du bor og på fjellet. Hytteturer,kveldsmatturer eller klatrekvelder, fjelleirer og helgeturer hvor barna reiser med eller uten foresatte.

HVORFOR:    Dere treffer andre barnefamilier, barna får nye lekekamerater og dere får lære grunnleggende friluftsliv sammen i trygge rammer.

Bli familiemedlem - en pris og en faktura for hele familien.

Er dere flere enn tre i familien? Da kan det lønne seg, praktisk og økonomisk, med familiemedlemskap.

Veiledende pris for 2017 er kr 1180,- for hele familien
(Noen lokale foreninger kan ha andre priser og tilbud).

Bli med på turer og aktiviteter der du bor

Det finnes over 220 Barnas Turlag, fordelt over hele landet. Her trenger du ingen forkunnskap, dyktige turledere og frivillige viser familien enkelt friluftsliv.

Hva sier du til kveldsmattur, klatredag eller en helg på hytte?

Åpning av aktivitetsløype på Holmlia.
Åpning av aktivitetsløype på Holmlia. Foto: Eivind Haugstad Kleiven

Barn bor gratis

Medlemmer i Barnas Turlag bor gratis på våre selvbetjente og ubetjente hytter over hele landet, og får rabatt på de betjente hyttene.

Bli medlem i Barnas Turlag

Lokale grupper

Det er 220 lokale Barnas Turlag hvor dere treffer andre turinteresserte, og barna finner lekekamerater på samme alder.

Finn Barnas Turlag der du bor

På tur med barn?

Vi deler våre beste tips for hvordan du kan gjøre turen med barna til en god opplevelse. Her finner du også forslag til flotte fjellturer som passer for barn.

Tips til deg som skal på tur med barn