Den viktigste fjellvettregelen er å HA DET GØY PÅ TUR
mener Karsten og Petra

Er du enig med Karsten og Petra, så inviterer vi deg til å bli med i Barnas Turlag. Vi arrangerer turer både i nærområdet der du bor og på fjellet: lavvo- og hytteturer, fisketurer eller klatrekvelder, fjelleirer og helgeturer hvor barna reiser med eller uten foresatte. Da blir det GØY PÅ TUR.

Et aktivt uteliv er viktig for å gi barna god oppvekst. Gjennom Barnas Turlag treffer dere andre barnefamilier, og barna kan glede seg over å treffe andre barn på tur. Barn fra 0 til 12 år kan være med i Barnas Turlag.

Barn bor gratis

Medlemmer i Barnas Turlag bor gratis på våre selvbetjente og ubetjente hytter over hele landet, og får rabatt på de betjente hyttene.

Bli medlem i Barnas Turlag

Lokale grupper

Det er mer enn 200 lokale Barnas Turlag hvor dere kan treffe andre turinteresserte, og barna finner lekekamerater på samme alder.

Finn Barnas Turlag der du bor

På tur med barn?

Vi deler våre beste tips for hvordan du kan gjøre turen med barna til en god opplevelse. Her finner du også forslag til flotte fjellturer som passer for barn.

Tips til deg som skal på tur med barn

Fjellsport februar 2017