Slik bestiller du SignaTur Norge på tvers før 1. juli 2023

I 2023 kan man velge å forhåndsbestille sengeplass i perioden 21 juni til og med 11 september. Forhåndsalget og reservasjon er kun mulig frem til 30 juni. Etter dette kan man kjøpe Norge på Tvers Passet og gå når det passer seg, men da går du på drop in eller du må gjøre individuelle bestillinger på hyttene. 

Publisert: 14. september 2023
DNTs tilbud

Bestille turen Norge på tvers

Du kan bestille turen Norge på tvers her.

Når du kjøper passet registrerer du startdato for turen som også blir første overnatting på Kvitfjellhytta. Det blir samtidig bestilt plass for deg på alle de andre hyttene langs Norge på tvers turen med en dags mellomrom. 

Dette får du til turen

  • Registreringskort for kodeordene med nyttig informasjon. 
  • Registreringskortet samt betalingskvittering gjelder for kost og losji  på Schulzhytta, Storerikvollen og Nedalshytta  
  • På Kvitfjellhytta, Prestøyhytta og Ramsjøhytta er losji inkludert og man betaler for kost.  

Dette får du etter turen 

PRIS Medlem Ikke-medlem
Voksen kr 4 315 kr 6 200
Ungdom 13-25 år kr 2 510 kr 3 595
Barn 4-12 år kr 1 300 kr 2 285
Kun Norge på Tvers pass  kr 500 kr 500

Hyttene langs Norge på Tvers

Vis alle hytter

Annet

Allergier:
Husk å melde i fra til de betjente hytter (Schulzhytta, Storerikvollen og Nedalshytta) på mail hvis du har noen form for matallergi og hvilken dag du ankommer dem. 

Hund:
Husk å bestill hundebur hvis du skal ha med hund. Det finner du inne der du bestiller sengeplass. Hyttene er forskjellig utformet og på noen hytter må hunden kunne ligge i vedskjulet. Pris pr hund er 560 kr for hele turen. 

Selvbetjente hytter: 
Man betaler for kost etter eget forbruk 

Ønsker du overnatting på Øvstivollen ifm 1. dagsetappe må det bestilles i tillegg. Booking av Øfstivollen her.

Husk også å ta med DNT medlemsbevis, lakenpose og DNT-Standardnøkkel som brukes på de selvbetjente hyttene.

Oppstart og avslutning

Norge på tvers åpner 21. juni og du kan gå turen frem til de betjente hyttene stenger den 17. september.  Det betyr at du kan ha første overnatting på Kvitfjellhytta 21. juni. Siste mulige booking/startdag av Norge på tvers er 11. september (16. til 17. september kan være siste overnatting på Nedalshytta). 
Det er satt av maks 8 plasser hver dag til Norge på tvers i 2023.

Når man booker sengeplass så reserverer man seg en sengeplass på hver hytte for hele turen. På de selvbetjente vil rommene være merket med de senger/rom som er satt av til Norge på Tvers forhåndsbestilt og på de betjente vil du få seng fra resepsjonen. 

Registrering til Hall of Fame

Expedition-passet er nøkkelen for å kunne bli registrert på den offisielle "Norge på tvers"-lista, turkoppen og rettmessig kunne bære t-skjorta. I passet skal det fylles ut registreringskoder som du finner ved alle turisthyttene og ved start- og målpunktene. Turen må gjennomføres sammenhengende som en tur. 

Første kodeordet henger utsiden av DNT Nord-Trøndelags kontorer i Ole Rises gate 18 i Stjørdal.

Når du kommer til Nedalshytta får du utlevert premie (T-skjorte  og kopp). Etter endt tur melder du tilbake til Trondhjems Turistforening på mail og du vil bli registrert på nettsidene våre.

Del artikkel:
Del på e-post

Se også

Bli frivillig
Bli frivillig
Bli medlem
Nydelige Trollfjordhytta ligger på grensen mellom Vesterålen og Lofoten. Turen opp til hytta går fra Austpollen innerst i Trollfjorden.
Bli medlem