Bli medlem for 2018

Her er alle medlemsfordelene og priser på medlemskap.
Egen DNT-nøkkel
Som medlem får du DNTs standardnøkkel til alle våre hytter som er låst. Du kan låne den mot et depositum på 100 kroner. Kjøp den via din lokale medlemsforening eller vår nettbutikk.
Fjell og Vidde
Fjell og Vidde er landets største friluftsmagasin, og kommer ut 6 ganger i året. Medlemmer (hoved-, ungdom- og honnør) får bladet gratis tilsendt i posten.
Rabatt på 500 hytter
Som medlem i DNT får du rabatt på overnatting og mat på alle turistforeningshyttene over hele landet. Barn og ungdom har ekstra gode rabattordninger.
Gjensidige

DNT-medlemsrabatt på forsikringer i Gjensidige

Nyhet: Med enda bedre medlemsfordeler kan DNT-medlemmer få inntil 26 prosent rabatt på flere fritidsforsikringer i Gjensidige. Vi tror at gode fritidsopplevelser blir enda bedre hvis vi føler oss trygge og godt forberedt. God planlegging inkluderer derfor også utvalgte forsikringer for ditt friluftsliv.

Les mer om DNT-fordelene i Gjensidige på www.gjensidige.no/dnt

Rabattene gjelder for DNT-avtalen og kan ikke kombineres med rabatt i andre avtaler eller fordelsprogram hos Gjensidige. Rabattene gjelder for private skadeforsikringer. Personforsikringer teller i antall forsikringer som gir rabatt, men omfattes ikke av rabattene direkte.

Reisen

Billig reise til fjells med NOR-WAY bussekspress
Nye medlemmer kan bestille et rabattkort som gir 50% rabatt på bussreise med NOR-WAY Bussekspress. Rabattkortet er personlig og gjelder kun for en person en vei på valgfri reisestrekning innen NOR-WAY Bussekspress sitt rutenett som ikke krever bussbytte. Kortet kan ikke benyttes på reiser med overganger, og gjelder ikke på strekningen Seljestad-Odda-Bergen. Rabattkort bestilles via Min Side etter at du har meldt deg inn og billett må kjøpes ved påstigning. Gjelder første året som nytt medlem i DNT.
Rabatt på NSBs kundekort
Du får NSBs kundekort for 550 kroner (normal pris er 750 kroner). Kundekortet gir deg 20% rabatt på NSBs avganger. I tillegg kan du ta med deg ett barn under 16 år gratis. www.nsb.no

Utstyr

Turutstyr og kart til medlemspris
Som medlem i DNT kan du kjøpe turutstyr og kart til medlemspriser via vår nettbutikk eller direkte gjennom utsalgsstedene til DNTs lokale medlemsforeninger.
10-15% rabatt på varer fra Oslo Sportslager
Hos Oslo Sportslager får du 10 prosent rabatt ved varekjøp opptil 1500 kroner, og 15 prosent over 1500 kroner. Oppgi medlemsnummer i kommentarfeltet ved kjøp for å få rabatt. NB! Rabatten gjelder ikke ved kjøp av Everest-sykler eller allerede rabatterte varer.

Overnatting

Barn bor gratis eller billig på våre hytter
Medlemmer fra 0 til 4 år bor gratis på våre selvbetjente og ubetjente hytter over hele landet, og får gode rabatter på de betjente hyttene.
Ungdom betaler 1/2 pris og bor ekstra billig på utvalgte hytter
Ungdomsmedlemmer betaler vanligvis kun 1/2 pris for overnatting på selvbetjente- og ubetjente hytter og på sovesal på betjente hytter.
Rabatt på en rekke private fjellstuer og turisthytter over hele Norge
Mange private fjellstuer og turisthytter som ligger naturlig i DNTs sti- og rutenett tilbyr DNT-medlemmer rabatt på overnatting. På UT.no kan du sjekke hvilke overnattingssteder som gir rabatt.
Rabatt på fjellhyttene til turistforeningene i Sverige, Finland og på Island.
Skal du på tur i våre naboland nyter du godt av ditt medlemskap i DNT. Du får rabatt på fjellhyttene til Svenska Turistföreningen, Suomen Latu og Ferðafélag Íslands.
10% rabatt på De Historiske - hotell og spisesteder
DNT-medlemmer får 10 prosent rabatt ved overnatting på utvalgte hoteller tilknyttet De Historiske - hotell og spisesteder. Tilbudet gjelder kun online bestilling og ved bruk av rabattkoden DNT. Bruk dette bestillingsskjemaet eller oppgi kampanjekoden DNT ved bestilling på De Historiske eller hotellenes egen online booking. Mer informasjon om de enkelte hotellene finner du på www.dehistoriske.no.
Bo billig hos Thon Hotels
Som medlem i DNT får du gunstige priser hos Thon Hotels i Norge. Reservasjon gjøres via Thon Hotel Service Centre på telefon 815 52 400 eller direkte til hotellet. Husk å ta med medlemskortet når du besøker hotellet og oppgi at du er medlem for å få avtalerabatten. Tilbudet er basert på ledig kapasitet og kan derfor i visse perioder være utilgjengelig på enkelte hoteller.

Festivaler

Spesialpris på festivalpass til Vinjerock
Du kan kjøpe festivalpasset til den årlige musikkfestivalen Vinjerock til spesialpris. Det vil også være muligheter for å kjøpe medlemskap ved inngangen til festivalen og inne på festivalen.
Rabatt på festivalpass til Fjellfilmfestivalen
Medlemmer i DNT og DNT-ung får rabatt på festivalpass til den årlige Fjellfilmfestivalen. Billetter legges ut for salg på www.fjellfilm.no eller kan kjøpes ved oppmøte på festivalen.
10% rabatt på billetter til Peer Gynt-stemnet
DNT-medlemmer får 10% rabatt på billetter til utendørsforestillingen Peer Gynt ved Gålåvatnet, danseforestillingen TidarÅ og utendørskonserten Ved Rondane under Peer Gynt-stemnet. For å bestille billetter med DNT-rabatt, ring Peer Gynt as på tel. 959 00 770 eller send e-post til post@peergynt.no.
20% rabatt på Førdefestivalen
Medlemmer i DNT får 20% rabatt på festivalpass på den årlige Førdefestivalen. Konsertbillett for barn koster 50,-.
15% rabatt på billetter til Kristinspelet (Kristin Lavransdatter) i Sel
DNT-medlemmer får 15% rabatt på billetter til utendørsforestillingen Kristin Lavransdatter, som arrangeres på Jørundgard i Sel, stedet som ble bygd opp som kulisser til filmen «Kransen» regi Liv Ullmann. For å bestille billetter med DNT-rabatt, logg inn på kristinspelet.com og benytt kode 40001868 ved bestilling. Ta med gyldig DNT-medlemskort ved forevisning av billetten.

Andre tilbud

Rabatt på forsikring i Gjensidige
Som DNT-medlem får du opptil 18 prosent rabatt på skadeforsikring i Gjensidige. Har du 1-2 forsikringer får du 14 prosent rabatt, har du 3 og flere får du 18 prosent på dine skadeforsikringer. I tillegg får du redusert egenandel på bilforsikringen og 5% ekstra rabatt på innboforsikringen. Hvis du vil benytte deg av dette tilbudet, ring Gjensidige på 915 03100 og oppgi ditt medlemsnummer. Du har rett på rabatten, med mindre du har reservert deg på Min side. Les mer om medlemsrabatten i Gjensidige på www.gjensidige.no/turistforeningen.

Rabattene gjelder for DNT-avtalen og kan ikke kombineres med rabatt i andre avtaler eller fordelsprogram hos Gjensidige. Rabattene gjelder for private skadeforsikringer. Personforsikringer teller i antall forsikringer som gir rabatt, men omfattes ikke av rabattene direkte.

Lokale tilbud der du bor
Den Norske Turistforening tilbyr et stort utvalg av fellesturer, kurs og aktiviteter du kan delta på. Enkelte medlemsforeninger har også egne medlemsfordeler som medlemsblader, årbøker og rabattordninger. Sjekk ditt lokale tilbud på nettsidene til Den Norske Turistforening.

Publikasjoner

Medlemsbladet Fjell og Vidde
Fjell og Vidde er landets største friluftsmagasin, og kommer ut seks ganger i året. Medlemmer (hoved, ungdom, og honnør, livsvarig og familie) får bladet tilsendt gratis og/eller kan lese det på nett via Min side.
DNTs årbok
DNTs årbøker har blitt utgitt i en ubrutt rekke fra foreningens stiftelse i 1868 fram til i dag. Er du medlem (hoved, ungdom og honnør, livsvarig og familie) får du boka tilsendt gratis og/eller kan lese den på nett via Min side.
Se alle fordelene Skjul fordelene

Priser 2018

Familiemedlemskap
1215,-
Hovedmedlem
680,-
Ungdom (19-26 år)
350,-
Skoleungdom (13-18 år)
210,-
Barn (0-12 år)
125,-
Honnørmedlem (Over 67 år eller uføre)
530,-
Husstandsmedlem
340,-
Livsvarig medlem
17000,-

Merk:

  • Prisene er kun veiledende da enkelte medlemsforeninger kan ha andre priser.
  • Medlemskapet følger kalenderåret, og gjelder fra 1. januar til 31. desember 2018.

Den Norske Turistforening

https://www.dnt.no/

E-post: info@dnt.no

Tlf: (+47) 4000 1868

Postadresse: Youngstorget 1, 0181

Besøksadresse: Youngstorget 1

Medlemsservice

Trenger du turtips?
Finn turer og hytter på UT.no

Har du spørsmål om medlemskap?

Gå til medlemsservice
Ring: 40001870
medlem@dnt.no

Åpningstider telefon
Tirsdag, onsdag og fredag:
09.00 - 15.30
Mandag og torsdag:
10.00 - 15.30

Ta gjerne kontakt med oss på Facebook eller Twitter.