Kurs og utdanning

Fornøyde deltakere på vinterturlederkurs i Jotunheimen.
Fornøyde deltakere på vinterturlederkurs i Jotunheimen. Foto: Hallgrim Rogn

DNT er Norges største arrangør av kurs innen klatring, bre, fjellsport og andre aktiviteter som krever spesiell friluftslivskompetanse. Vi har også egne turlederkurs og egen instruktørutdanning.

Bli turleder

Vi trenger flere turledere! DNT har en egen turlederutdanning som gjør deg i stand til å lede turer for DNT både i nærområdet og på høyfjellet.

Slik blir du turleder

Instruktørutdanning

Vi utdanner bre- og klatreinstruktører i henhold til Norsk Fjellsportforums (NF) nasjonale standard for instruktører, førere og kursarrangører innen fjellsport.

Slik blir du instruktør

Ferskingkurs

Ferskingkursene arrangeres over hele landet og er åpne for alle som ønsker å lære mer om friluftsliv. De er både for dem som har gått litt på tur før og dem som er helt nybegynnere.

Bli med på ferskingkurs

DNTs årlige UT-danningskonferanse for turledere

DNTs UT-danningskonferanse er organisasjonens egen konferanse for turledelse, førstehjelp og sikkerhet. Konferansen er en viktig faglig samling for instruktører, turledere og andre ressurspersoner i organisasjonen, og tilbyr førstehjelpskurs, faglig påfyll og erfaringsutveksling. Det er en kontinuerlig og viktig oppgave for DNT å kvalitetssikre eget arbeid og jobbe for å være ledende på kunnskapsformidling innen friluftsliv og sikkerhet.

UT-danningskonferansen 2019 avholdes 11.-13. oktober på Myrkdalen hotel. For mer informasjon og påmelding, se her:

Ingen kommende aktiviteter.

Annonse