Bilder fra åpningen av mikrokraftverket på Iungsdsalshytta.

Slik kommer du deg til Iungsdalshytta

Iungsdalshytta ligger midt i vakre Skarvheimen og hit kommer du enten til fots eller på ski. Det er ikke bilvei frem til hytta.

Publisert: 31. august 2023
Inspirasjon

Adkomst vinter

Med kollektivt

Ta toget til Ål og buss/taxi videre til Myrland. Fra Myrland er det mulig å avtale henting med beltevogn, må avtales med vertskapet

Med bil

På vinteren kan du kjøre riksvei 7 gjennom Hallingdal til Hol, derfra riksvei 50 til Myrland (P), og så 22 km langs kvistet løype inn til hytta. 

Henting av personer og/eller bagasje

Vi tilbyr henting fra Myrland eller Bergsjø i vår 4 seters pulk, i beltevogn eller snørekjøring. Dette avtales direkte med vertskapet.

Påsken 2023

Også i år tilbyr vi gjestene våre å gå skituren fra parkeringen på Myrland og inn til hytta - og/eller returen - ifølge med turleder. Datoene er torsdag 6. april/søndag 9. april. Deltakelse er gratis, men krever påmelding. 

Adkomst sommer

Med kollektivt

Sommerstid kan du ta toget til Ål og videre transport kan bestilles via Ål Taxi.
Tlf. 32 08 11 01, gir fast pris til gjester på Iungsdalshytta.

Med bil

Med bil kjører du riksvei 7 gjennom Hallingdal, ta av fra riksveien mellom Torpo og Ål (skilting til Vats) og kjør over Leveld og Vats. Bomvei ved Bergsjøen, her kan du betale med kort. Videre forbi Djup til Toviki (P), herfra er det 4 km til hytta.

Båttransport fra Toviki

Båttransport dei siste 4km til hytta kan avtales med vertskapet på telefon: 97 58 93 94. 

 

 

Del artikkel:
Del på e-post

Se også

Bli frivillig
Bli frivillig
Bli medlem
Nydelige Trollfjordhytta ligger på grensen mellom Vesterålen og Lofoten. Turen opp til hytta går fra Austpollen innerst i Trollfjorden.
Bli medlem
Bestill opphold
Iungsdalshytta i Skarvheimen, sommeren 2021.
Bestill opphold