Les siste nummer:

Fjell & Vidde er DNTs medlemsblad og landets største friluftsmagasin.

I Fjell & Vidde kan du lese om og bli inspirert til et aktivt og allsidig friluftsliv på fjellet, i skogen og langs kysten. Bladet er landets største friluftsmagasin med et opplag på 173 000. Det er også det mest leste friluftsbladet i Norge. I følge tall fra Kantar TNS har Fjell & Vidde 396 000 unike lesere pr. utgave i 2021.

Redaksjonen har som mål å sette dagsorden i saker som angår friluftslivet gjennom saklig, uavhengig og kritisk journalistikk. Aktuelle tema er vindkraft og energiutbygging, naturvern, tilrettelegging og folkehelse.

Slik får du Fjell &Vidde

Er du medlem i Den Norske Turistforening får du Fjell & Vidde tilsendt i posten som en del av medlemskapet. Bladet legges også ut digitalt på Min Side på dnt.no. Her kan du også reservere deg mot å få bladet på papir.

Les Fjell &Vidde digitalt

På Min side finner du siste utgivelse og alle utgaver fra 2005. Du vil også finne mye stoff fra bladet på ut.no/inspirasjon.

Utgivelsesplan Fjell &Vidde

Fjell & Vidde kommer normalt ut 5 ganger i året og leveres i postkassen til samtlige medlemmer (ett per husstand). Du kan forvente å få Fjell & Vidde på følgende datoer i 2022:

• 1/22 – til medlemmer 15. februar
  • 2/22 – til medlemmer 20. april
  • 3/22 – til medlemmer 14. juni
  • 4/22 – til medlemmer 13. september
  • 5/22 – til medlemmer 6. desember

Nedbrytbar biofilm

De gangene vi er nødt til å pakke inn bladet i plast på grunn av utsendelse av turprogrammer fra foreningene, benytter vi nedbrytbar biofilm som kan kastes sammen med matavfallet. Dersom du ikke har matsortering, bør biofilmen kastes i restavfall.

Annonsere?

Vi er Norges største friluftsmagasin – Du treffer nærmere 400 000 lesere ved å annonsere hos oss.  Last ned Fjell & Viddes medieplan og finn mer informasjon om våre annonseselgere.

DNT Årbok

Hvert år siden 1868 har DNT utgitt en egen årbok. På Min side finner du siste utgivelser fra 2008. Alle medlemmene får tilgang til årboken digitalt og kan også velge å få den tilsendt i posten (medio november). For å bestille årboka, må medlemmene gå inn på Min side på DNT.no og krysse av for ønsket om tilsendt årbok ved å endre innstillinger.

REDAKSJONEN

Magnus Nyløkken​​​​​​​