Fellesturer

Foto: Anette Nilsen
På utkikk etter noen å gå på tur med? DNTs lokale medlemsforeninger over hele landet arrangerer hvert år flere tusen aktiviteter og fellesturer med turleder.

DNT har et tilbud for alle - uansett nivå - og tilbyr alt fra klassiske hytte til hytte-turer, klatrekvelder, villmarksleire, brevandring, toppturer, fjellklatring, ulike typer kurs, BaseCamp for ungdom, trilleturer og enkle nærturer der du bor. Fellesturer er sosialt, hyggelig, trygt og enkelt.

Hva er en fellestur?

Usikker på om en fellestur er noe for deg? Lær mer om hva en fellestur er, ansvar, vilkår og sikkerhet, hvor vanskelige turene er og hvem de passer for.

Mer om fellesturer

Bli med på kurs

DNT tilbyr alt fra ferskingkurs, telemarkkurs, snowboardkurs, GPS-kurs, brekurs og klatrekurs til turlederkurs og instruktørkurs.

Finn kurs

Kom deg ut-dagen

Kom deg ut-dagen er DNTs nasjonale turdag. Her kan du være med på turer og aktiviteter for store og små. Kom deg ut-dagen arrangeres to ganger i året.

Finn arrangementer der du bor

Rondane høyfjellshotell - januar 2017