Logo
Til DNT.no forside

Bårdsgarden gir opplevelser for livet

Med bilvei helt fram er Bårdsgarden i Storlidalen en ypperlig base for alle som vil oppleve vintereventyret. Her er det milevis med oppkjørte skispor for de som elsker å gå lengre skiturer og kortere løypealternativer for barnefamilier i samme vakre omgivelser. Storlidalen er også et populært område for toppturer på ski. Ønsker du å prøve isfiske eller drive med skileik er det gode muligheter for det rundt Bårdsgarden.

Publisert: 16. august 2023
Artikkel

Den tradisjonsrike fjellgården Bårdsgarden i Storlidalen tilbyr det aller meste av vinteropplevelser. Her er det milevis med oppkjørte skispor for de som elsker å gå lange skiturer og kortere løype-alternativer for barnefamiliene i samme vakre omgivelser. Storlidalen er omkranset av storslåtte fjell som årlig bestiges av toppturentusiaster. Ønsker du å prøve isfiske eller drive med skileik er det gode muligheter for det rundt Bårdsgarden. 

Bårdsgarden er ei selvbetjent TT-hytte som passer godt for barnefamilier og andre som ønsker å gå turer med lettere sekk. Her er det vinterbrøyta bilvei helt fram og fantastiske muligheter for ski-turer og andre aktiviteter rett utenfor døra. Storlidalen er også et populært område for toppturer.

Oppdatert løypeinformasjon finner du ved å gå inn på Facebook-siden "Skiløyper Lønset & Storlidalen"

Du kan følge løypemaskinen live på www.skisporet.no. Søk på Lønset.

 

Adkomst

Følg Rv. 70 fra Oppdal eller Sunndalsøra til Lønset, ca. 2 mil fra Oppdal.
Herfra er det vel 2 mil på vinterbrøytet vei til Bårdsgarden.

Del artikkel:
Del på e-post

Se også

Bestill overnatting på hyttene
Trollheimen august 23. Trollheimshytta og Svartådalen.
Bestill overnatting på hyttene
Bli medlem
Nydelige Trollfjordhytta ligger på grensen mellom Vesterålen og Lofoten. Turen opp til hytta går fra Austpollen innerst i Trollfjorden.
Bli medlem