Logo
Til DNT.no forside
En stor igloo i forgrunnen, med utstyr som spader og sag satt i snøen rundt, og to T-er formet av snø stilt ut på toppen. En lang brun hytte i bakgrunnen, med en gruppe folk vrimlende foran.

Fjellferier i vinter i Trollheimen og Sylan

Kunne du tenke deg å dra til fjells og bo på en DNT-hytte i vinterferien eller påskeferien? Da har vi de beste tipsene til deg.

Publisert: 20. juli 2023
Inspirasjon

Påskeferie på Gjevilvasshytta.

Besøk Gjevilvasshytta i vinterferien

Gjevilvasshytta er betjent i skolenes vinterferie og er et ypperlig tilholdssted for barnefamilier. Området byr på rike turmuligheter med spennende topper og lune daler. Rundt hytta vil det bli tilrettelagt for skileik hvor man kan delta etter eget ønske.

Turtips fra Gjevilvasshytta

1) Tur til Blåhøa

2) Skileik i området rundt hytta

3) Båltur til Gjørdøldalen

4) Skitur til Høghødalen

5) Skitur til Falkfangerhøa

6) Isfiske på Gjevillvatnet

Tilbring påska på en betjent hytte

I påskesesongen er turisthyttene i Trollheimen og Sylan betjente og klargjorte for å ta i mot deg som gjest, enten du går lengre skiturer fra hytte til hytte eller ønsker å bo fast på ei hytte og gå dagsturer i området. En del av hyttene tilbyr også servering til gjester som kommer innom på dagsbesøk.

 

Legg turen til en selvbetjent hytte i vinter

De selvbetjente og ubetjente hyttene i Sylan og Trollheimen er perfekte baser for skiaktiviteter og varierte dagsturer. Du låser deg inn i hyttene med DNT-standardnøkkel, og de kan brukes hele året. Du kan forhåndsbestille plass eller komme på drop in.

Våre selvbetjente og ubetjente hytter i Trollheimen

Våre selvbetjente hytter i Sylan

 

DNTs hyttebestilling

På hyttebestilling.dnt.no kan du utforske våre hytter, utforske i kart, se hva som er ledig når og bestille ditt neste opphold. Planlegg turen i dag og bestill plass!

Gå til hyttebestilling
Gå til hyttebestilling

 

Del artikkel:
Del på e-post

Se også

Bestill overnatting på hyttene
Trollheimen august 23. Trollheimshytta og Svartådalen.
Bestill overnatting på hyttene
Bli medlem
Nydelige Trollfjordhytta ligger på grensen mellom Vesterålen og Lofoten. Turen opp til hytta går fra Austpollen innerst i Trollfjorden.
Bli medlem