Logo
Til DNT.no forside

Støtt TTs arbeid

Nå kan du støtte TTs arbeid med å bevare turhyttene, vedlikeholde og redusere slitasjen på naturen på stiene, merke ruter, få barn og unge glade i å ferdes i naturen eller å gi til noe spesielt som du brenner for.

Publisert: 25. juli 2023
Artikkel

Støtte til TTs tradisjonsrike og verdifulle hytteanlegg

Trondhjems Turistforening har opprettet et fond som skal støtte opp under TTs mange tradisjonsrike og verdifulle hytteanlegg.

Det er store og stadige behov for vedlikehold, forbedringer og tiltak på TTs eldre hytteanlegg. De er krevende å videreutvikle når dette skal skje i respekt for store trivsels- og tradisjonskvaliteter og arkitekturhistoriske verdier. Fondet skal bidra til videreutvikling av anleggene og at disse kvalitetene og verdiene ivaretas.

Initiativet til fondet ble tatt og et startbeløp gitt fra turmiljøet «Bomtur». En del av beløpet var en gave ved Per Hveems død i 2014. Fondet ønskes bygget opp av små og store gaver. Fondet forvaltes av Trondhjems Turistforening.

Vil du være med å bidra til dette fondet så er vi takknemlig for alle beløp. Bidrag kan betales inn på følgende måter:

Vipps: #124350

Bankkonto: 4212.04.90464

Faktura: tt@dnt.no

 

Turfolkets gavefond

Vil du være med å bidra til å styrke TT med tilrettelegging for et aktivt, enkelt og naturvennlig friluftsliv? Mange ønsker å gi en gave til et godt formål. Derfor har Trondhjems Turistforening (TT) åpnet et gavefond for turfolket. Din gave vil være med å bidra til at tur og friluftslivstilbudet i marka og til fjells styrkes. Støtten vil også være med å bidra til at flere barn og ungdom kommer seg ut på tur og får gode og sunne holdninger. Du er også med å bidra til økt sikkerhet i fjellet ved merkede sommer og vinterløyper.

Gir du en gave til TT kan du selv bestemme hva bidraget skal brukes til:

Aktuelle områder:

  1. Barn og ungdom
  2. Merkede ruter
  3. På tur i marka/nærmiljøtiltak
  4. Egendefinert ønske

Vil du være med å bidra til dette fondet så er vi takknemlig for alle beløp. Bidrag kan betales inn på følgende måter:

Vipps: #124350

Bankkonto: 4200.24.49387

Faktura: tt@dnt.no

Gaver til frivillige organisasjoner er fradragsberettiget for giver hvis de er godkjent etter kriteriene i skatteloven § 6-50.

Send gjerne en e-post til tt@dnt.no for mer informasjon om gaver. 

Grasrotandelen

Bidra til arbeidet for friluftslivet

"Grasrotandelen" er en ordning som gjør det mulig for spillere hos Norsk Tipping til å gi 7 prosent av spillinnsatsen direkte til et lag eller en forening. Ønsker du å støtte friluftslivet gi din grasrotandel til Trondhjems Turistforening. 

Støtt oss i dag du også!

Du må være kunde hos Norsk Tipping for å bli grasrotgiver, og du kan tilknytte deg TT enten via en av deres kommisjonærer, eller trykk her.

Via SMS: Du kan sende SMS Grasrotandelen «911184354» til 60000 (tjenesten er gratis).

Del artikkel:
Del på e-post

Se også

Bestill overnatting på hyttene
Trollheimen august 23. Trollheimshytta og Svartådalen.
Bestill overnatting på hyttene
Bli medlem
Nydelige Trollfjordhytta ligger på grensen mellom Vesterålen og Lofoten. Turen opp til hytta går fra Austpollen innerst i Trollfjorden.
Bli medlem