Bidra med skrivearbeid for Trondhjems Turistforening

Enten du har erfaring som skribent fra tidligere eller kunne tenke deg å begynne å skrive, så har du mange muligheter til å bidra på TTs ulike plattformer, både på papir og digitalt. TT utgir hvert år en årbok, samt friluftsmagasinene Sommer- og Vinter-Glede. I tillegg publiserer vi redaksjonelt innhold på flere digitale plattformer, blant annet på tt.no og UT.no.

Publisert: 24. mai 2023
Artikkel

Promobilde Sommerglede 2023

Bli en av TTs ressurspersoner

I TT vil du ha gode muligheter til å prøve deg som skribent. Du vil få konkrete oppgaver og utfordinger som å skrive artikler til årboka, lage reportasjer og intervjuer til friluftsmagasinene våre samt lage artikler og nyhetsstoff til nettsidene. Det er også mulig å skrive turforslag til ut.no. Er du i tillegg interessert i å ta bilder som kan illustrere det du skriver, er det et stort pluss. 

Å få konkret skriveerfaring og kunne vise til ting du har laget som er blitt publisert på papir eller digitalt, vil være verdifullt hvis dette er kompetanse du ønsker å utvikle. Gjennom å bidra i TT som frivillig vil du få tilbud om å delta på aktuelle kurs/temakvelder som foreningen arrangerer.

Dersom du synes dette høres interessant ut, kan du ta kontakt med TTs kommunikasjonsrådgiver Janne Horgen Tegnander: janne.tegnander@dnt.no.

Del artikkel:
Del på e-post

Se også

Bestill overnatting på hyttene
Trollheimen august 23. Trollheimshytta og Svartådalen.
Bestill overnatting på hyttene
Bli medlem
Nydelige Trollfjordhytta ligger på grensen mellom Vesterålen og Lofoten. Turen opp til hytta går fra Austpollen innerst i Trollfjorden.
Bli medlem