Bli kursleder i Trondhjems Turistforening

Trondhjems Turistforening er alltid på utkikk etter ressurspersoner som besitter spennende kunnskap og ferdigheter, og som har et ønske om å formidle det til andre. Fra før arrangerer vi alt fra yoga i fjellheimen på Nedalshytta til innholdsrike tematurer med botanikere og historikere. Å bli kursleder i TT er muligheten for deg som ønsker å instruere andre om ditt fagfelt omkranset av fantastisk natur.

Publisert: 24. mai 2023
DNTs tilbud

Turleder tar seg av det turtekniske

Du vil bli akkompagnert av en turleder som vil ta av seg det turtekniske om arrangementet tilsier det. Det vil si at alt ansvar for det turtekniske - - slik at du kan fokusere på fagfeltet ditt.

Har du en spennende idé til kurs?

Om du har unik kompetanse og et ønske om å formidle det til andre i spektakulære omgivelser, ta kontakt med eva.austvik@dnt.no for å se hva vi kan få til sammen.

Skøyteløpere på Søndre Krokvann i Østmarka. For meg er det ikke skikkelig høst før jeg får gått på turskøyter på speilblank stålis i Oslomarka. Sesongen kan være kort så det gjelder å være rask når isen er blitt tykk nok.

Del artikkel:
Del på e-post

Se også

Bestill overnatting på hyttene
Trollheimen august 23. Trollheimshytta og Svartådalen.
Bestill overnatting på hyttene
Bli medlem
Nydelige Trollfjordhytta ligger på grensen mellom Vesterålen og Lofoten. Turen opp til hytta går fra Austpollen innerst i Trollfjorden.
Bli medlem