Bli med på hyttedugnad med Trondhjems Turistforening

Vedlikeholdet av Trondhjems Turistforenings hytter i Trollheimen og Sylan er et kontinuerlig arbeid av mange hender. Å bli med på en hyttedugnad er din mulighet til å være med på dette spennende arbeidet i fantastiske omgivelser. Eksempler på oppgavene som utføres er maling, snekring, og tilsyn. Selv om oppgavene vil variere fra hyttedugnad til hyttedugnad, har alle til felles at de ledes av en dugnadsleder, og at du vil få grundig opplæring.

Publisert: 15. mai 2023
DNTs tilbud

Hyttedugnad på Gjevilvasshytta.

Vedlikehold

Hyttene våre i Trollheimen og Sylan trenger regelmessig vedlikehold, vask og oppgradering både utvendig og innvendig. Det meste av dette arbeidet utføres på dugnad. Når du er med på en vedlikeholdsdugnad i regi av Trondhjems Turistforening, gir vi deg flotte opplevelser vi tror du vil sette pris på. Du kan dele kunnskapene og tida di med oss, og vi gir deg nødvendig opplæring og nye erfaringer når du gjør oppgaver du ikke kan fra før. Du tar del i det unike sosiale fellesskapet som oppstår under dugnadene våre, og vi opplever stadig at dette gir varige vennskap. Du kan med andre ord hjelpe oss med å holde hyttene i stand, samtidig som du får oppleve flott natur, nyte god mat og hyggelig selskap. Ikke nøl med å ta kontakt dersom du vil vite mer. 

Sjekk kommende dugnader og meld deg på her.

Dugnad på Rønningen Gård. Bygging av ny gapahuk for hengekøye.

Kompetanse

Ut over de tradisjonelle dugnadene, har vi jevnlig behov for deg med mer spesifikk fagkompetanse innenfor områdene elektro, malerfaget, rørlegger, tømrer, og andre fagområder knyttet til vår drift. Her vil du kunne bidra med din fagkompetanse i unike omgivelser, samtidig som du vil bidra for felleskapet.

Av eksempler kan nevnes montering av solcelleanlegg, legging av gulvbelegg, kontroll av kjøleaggregater, taktekking, ol. Ønsker du å bidra med din unike fagkompetanse, ta kontakt i dag.

Kontaktinformasjon

Eskil Følstad
Tlf.: 992 35 377
Epost: eskil.folstad@dnt.no

Del artikkel:
Del på e-post

Se også

Bestill overnatting på hyttene
Trollheimen august 23. Trollheimshytta og Svartådalen.
Bestill overnatting på hyttene
Bli medlem
Nydelige Trollfjordhytta ligger på grensen mellom Vesterålen og Lofoten. Turen opp til hytta går fra Austpollen innerst i Trollfjorden.
Bli medlem