Logo
Til DNT.no forside
Landskap dekket med tykt lag nysnø, både benker og skilt nesten helt gjemt under det. Trær rundt den åpne flaten. En lav sol henger rett over horisonten.

Bidra med foto og video til Trondhjems Turistforening

Ved å sende inn bilder og/eller video til Trondhjems Turistforening kan de bli brukt i en rekke sammenhenger; alt fra digitale flater som nettsted, sosiale medier, og nyhetesbrev til mer tradisjonelle medier som årbøker, Vinter-Glede og Sommer-Glede. Dette er sjansen din til å inspirere andre fjellvandrere med blinkskuddene fra dine turer i fjellet og i marka i Midt-Norge.

Publisert: 24. mai 2023
DNTs tilbud

Storfossen i Malvik, Trøndelag.

Foto

Vi er alltid på utkikk etter inspirerende turbilder. Sender du dine blinkskudd til oss kan vi publisere bildene på både tradisjonelle- og digitale flater. Alt fra nettsider, nyhetsbrev, sosiale medier, avisbilag som Vinter-Glede og Sommer-Glede, og årbok.

Send ditt bidrag på wetransfer.com til janne.tegnander@dnt.no med opplysninger om hvor bildet er tatt samt fotografens fulle navn. 

Alle bilder krediteres med fotografens navn.


Video

Videoer produseres i hovedsak for sosiale medier eller for et av våre nettsteder. Dette er et område Trondhjems Turistforening ønsker å satse mer på. Ta gjerne kontakt med jonny.remmereit@dnt.no før du produserer video for oss, slik at vi kan bli enige om fokus og lengde.

Del artikkel:
Del på e-post

Se også

Bestill overnatting på hyttene
Trollheimen august 23. Trollheimshytta og Svartådalen.
Bestill overnatting på hyttene
Bli medlem
Nydelige Trollfjordhytta ligger på grensen mellom Vesterålen og Lofoten. Turen opp til hytta går fra Austpollen innerst i Trollfjorden.
Bli medlem