Bidra på Trondhjem Turistforening sine arrangementer

Du får muligheten til å utføre flere forskjellige spennende oppgaver som frivillig under et av TTs arrangementer. Alt fra å bemanne drikkestasjoner på Topp7, gå baktropp under Opptur, til å delta på morsomme aktiviteter rettet mot barn på Kom deg ut-dagen. Finn ditt arrangement allerede i dag!

Publisert: 16. mai 2023
Inspirasjon

Frivillige på Topp7 2022

Topp7

Hver sommer går over 1000 turentusiaster 30km og er innom syv topper i Bymarka. Det er en rekke spennende oppgaver du kan utføre som frivillig under Midt Norges største turarrangement, som for eksempel å dele ut t-skjorte i målområdet, bemanne drikkestasjonen på Skistua, eller være en del av toppmannskapet.

Kom deg ut-dagen september 2022 på Rønningen Gård.

Kom deg ut-dagen

Første søndag i februar og september hvert år arrangerer TT Kom deg ut-dagen sammen med Barnas Turlag. Dette er arrangementet for deg som er positiv, glad i friluftsliv, og har et ønske om å gi barn i alle andre en fantastisk friluftlivsopplevelse. I tillegg til TTs arrangement ved Rønningen har vi ca. 15 andre arrangementer i resten av fylket.

Opptur

Hvert år blir alle åttende trinn på skolene i Trondheim og omegn invitert til å delta på OPPTUR; - den nasjonale turdagen for alle åttendeklassinger i Norge. Som frivillig under OPPTUR kan du for eksempel være med danne baktropp, bemanne en topp, eller bidra ved premieutdelingen.

Barnas Store Fjæredag i Rotvollfjæra 2019

Barnas Store Fjæredag

Hver vår arrangerer TT Barnas Store Fjæredag i samarbeid med Barnas Turlag. Dette er en lærerik og morsom dag i fjæra, hvor barn blant annet kan finne hva som lever i fjæra og få vite hva det er. 

 

Ta kontakt med oss på tt@dnt.no allerede i dag om du synes dette høres spennende ut.

Del artikkel:
Del på e-post

Se også

Bestill overnatting på hyttene
Trollheimen august 23. Trollheimshytta og Svartådalen.
Bestill overnatting på hyttene
Bli medlem
Nydelige Trollfjordhytta ligger på grensen mellom Vesterålen og Lofoten. Turen opp til hytta går fra Austpollen innerst i Trollfjorden.
Bli medlem