Til Aktiviteter
Topp 7 i Bymarka utenfor Trondheim.
Fottur

RETT UT - Nærturtilbud av Trondhjems Turistforening

RETT UT er vårt nærturtilbud, og er tilgjengelig gjennom organiserte turer, digitale turposter i Trimpoeng, og som nærturtips i UT.no. En RETT UT tur er maks 10 km lange, og tar maks 3 timer i vanlig gangtempo. Trondhjems Turistforening arrangerer RETT UT i Trondheim og på Hitra.

Rett ut Høst

RETT UT - Turposter

RETT UT - Turposter i Trondheim, Melhus og Malvik er en gratis konkurranse i appen Trimpoeng, hvor du sjekker inn på digitale turposter med smarttelefonen. Konkurransen arrangeres to ganger i året, 1. oktober til 1. desember, og 7. januar til 1. april. Alle med minst 50 poeng er med i trekningen av flotte premier.

Les videre

RETT UT - Turforslag

I UT.no kan du finne mange turtips, og i listene RETT UT Trondheim og RETT UT Hitra finner du turforslag i Trondheim og på Hitra. I turbeskrivelsen finner du mer informasjon om hver tur, og du kan derfor finne noe som passer akkurat deg og ditt nivå.

RETT UT - Turforslag
RETT UT - Turforslag
Topp 7 i Bymarka utenfor Trondheim.

RETT UT - Organiserte turer

Bli med våre dyktige turledere på tur i Trondheim og på Hitra. De organiserte turene er en ypperlig arena for trygge og gode turopplevelser sammen med andre. Vi tar oss alltid tid til en kopp kaffe og niste på tur, og du kan bli kjent med andre turglade mennesker.

Les videre

RETT UT på facebook

Se bilder og les om våre turer og arrangementer innenfor konseptet RETT UT på facebook-siden vår.

Sjekk ut RETT UT på facebook
Sjekk ut RETT UT på facebook

Se også

Bestill overnatting på hyttene
Trollheimen august 23. Trollheimshytta og Svartådalen.
Bestill overnatting på hyttene
Bli medlem
Nydelige Trollfjordhytta ligger på grensen mellom Vesterålen og Lofoten. Turen opp til hytta går fra Austpollen innerst i Trollfjorden.
Bli medlem