Logo
Til DNT.no forside
Til Våre turer og aktiviteter
Fjell

DNT fjellsport Troms

DNT fjellsport Troms er en del av Troms Turlag. Vi arrangerer fellesturer, samlinger, grotteturer, medlemsmøter, skredkurs, skredworkshopper, klatrekurs og alpinkurs. Her treffer du mange nye turvenner!

Skredgruppa i Troms Turlag

Skredgruppa i Troms Turlag
Artikkel
Publisert: 17. desember 2023

Skredgruppa i Troms Turlag

Velkommen til Skredgruppa i DNT fjellsport Troms! Vi er en del av den lokale fjellsportgruppa og har vært aktive med skredkurs og andre forebyggende skredaktiviteter i flere tiår. Instruktørene i gruppa er alle lokale skikjørere med mange års erfaring fra toppturer og alle instruktørene er godkjente gjennom nasjonale sertifiseringsordninger.

Vi er en del av den lokale fjellsportgruppa og har vært aktive med skredkurs og andre forebyggende skredaktiviteter i flere tiår. Instruktørene i gruppa er alle lokale skikjørere med mange års erfaring fra toppturer og alle instruktørene er godkjente gjennom nasjonale sertifiseringsordninger.

Skredkurs, workshoper, skredkvelder og andre aktiviteter er en stor del av aktiviteten vår. Bli med oss for å lære mer om skredfaget, se oversikt over planlagte aktiviteter nederst på denne siden.

#knowbeforeyougo

#knowbeforeyougo

DNT fjellsport Troms har egne vilkår og avmeldingsbetingelser for sine turer (basert på DNT-standardvilkår). Ved påmelding på nett bes du om å godkjenne disse vilkårene, men de gjelder også ved påmelding per telefon.


 

Se også

Bli frivillig
Bli frivillig
Bli medlem
Nydelige Trollfjordhytta ligger på grensen mellom Vesterålen og Lofoten. Turen opp til hytta går fra Austpollen innerst i Trollfjorden.
Bli medlem