Logo
Til DNT.no forside

Bli frivillig i Skien turlag

All aktivitet i Skien Turlag utføres av frivillige. Vi har mange trofaste dugnadsarbeidere, men har så absolutt bruk for flere.

Publisert: 05. mai 2023
DNTs tilbud

Om du kan bruke motorsag eller håndtere annet verktøy er det supert, men alle er hjertelig velkomne uansett ferdigheter og interesser. Å jobbe dugnad er både sosialt og trivelig. Trim og frisk luft får du i tillegg. Har du tid og lyst så ta kontakt med DNT Telemark sitt tursenter i Skien.

Løypedugnad
Løypegruppa har ansvar for rydding, merking og skilting av store deler av Vestmarka, Østmarka, Solummarka og områder i Luksefjell, Svanstul og Sauheradfjella. De flotte skiløypene på Svanstul blir ryddet og skiltet av løypegruppa. Løypedugnadene er åpne for alle og blir annonsert sammen med turlagets øvrige aktiviteter.

Turleder
Liker du å være ute på tur? Hva med å bli turleder? Vi har flere ulike turgrupper som har behov for flere turledere, enten du vil lede turer for barn, voksne eller senior. 

Hyttedugnad
Vi drifter 4 hytter i Sauheradfjellene, og det er frivillige hyttetilsyn som har ansvar for å sørge for at hytte er klar for å ta imot gjester. I løpet av året arrangerer vi også fellesdugnader med blant annet vedhugging, storvask og maling. 

Vaffelvakt
Når skisesongen er i gang på Svanstul, åpner hytta Fugleleiken for vaffelsalg hver lørdag og søndag. En vaffelvakt er en frivillig person som får bo gratis på Fugleleiken Turisthytte en hel helg mot at man steker og serverer vafler, samt selger drikke, snacks og enkel mat. Vaffelvakta åpner hytta for salg klokka 10:00 og stenger klokka 16:00. 

Vil du vite mer?

Det finnes mange ulike måter å bidra på som frivillig i Skien Turlag og DNT Telemark. Hos oss kan du være med på alt fra hyttedugnader til styrearbeid.

Les mer her.
Les mer her.

Skjema for utlegg og kjøregodtgjørelse

Last ned skjema via lenkene under, fyll dem ut og send dem i PDF-format til dntskien@faktura.poweroffice.net. Du kan også levere dem i tursenteret i Skien. 

Del artikkel:
Del på e-post

Se også

Bli frivillig
Bli frivillig
Bli DNT-medlem
Bli DNT-medlem