Logo
Til DNT.no forside
Til Aktuelt

Lavterskeltur til Bakkestranda

14. februar tok lavterkselgruppa turen til Bakkestranda i Skien.

Publisert: 15. februar 2024
Skrevet av: Torhild Aarhus
Turreferat
Foto: Torhild Aarhus

Lavterskelturen onsdag 14/2 går til idylliske Bakkestranda. 49 ville bli med på tur i dag og vi fikk ønske 3 nye turgåere velkommen, det er stas.

Fra Skagerak gikk flokken ned mot Arne Garborgsgate. Her gikk vi i hyggelig bebyggelse i sørpete gate. Krysset over Hesselberggate ved Joker og vandret videre langs nordenden av Granebanen. Fikk med den « nye» sløyfa ned mot selve strandpromenaden Strandgate og endte opp ved badeplassen. Benker og bord ble tatt i bruk til matpause.

Til tross for en relativt grå morgen ble det blå himmel og sol som en ekstra bonus til brødskiva. Så mange smil, så mye glede passer vel fint på Valentinsdag! Gatelangs mellom fine boliger på Søndre Falkum kom vi uskadet tilbake til parkeringa ved Skagerak! Det skal sies at vi har litt å gå på når det gjelder «gåkultur» når det gjelder å holde riktig side på bilvei, og slippe frem andre gående som også er på tur! 

Uansett, dagens turledere Marit, Kari W og Torhild takker alle for dagens tur og ønsker dere hjertelig velkommen til neste ukes tur i Fritidsparken!                            T.Aarhus

Del artikkel:
Del på e-post

Se også

Bli frivillig
Bli frivillig
Bli DNT-medlem
Bli DNT-medlem