Logo
Til DNT.no forside

Vil bedriften bli vår turpartner?

Vi bor i et eksepsjonelt vakkert, rått og ragget land. Vi vil at alle på Sunnmøre skal få oppleve magien som venter på toppen av et fjell, rundt bålet en skarp høstkveld og på våre sjarmerende hytter på fjellet og langs kysten. Som turpartner blir din bedrift en del av eventyret. Nå kan du bli med oss på laget!

Publisert: 17. november 2023
Artikkel

Gjennom over 150 år har Turistforeningen skapt unike opplevelser og minner som varer. 

DNT Sunnmøre har over 7 500 medlemmer, 250 frivillige og arrangerer over 100 aktiviteter i året. I tillegg ivaretar vi ca 400 km med sti og 15 hytter, 1 naust og 1 sjøbu. Vi er den største aktøren innen friluftsliv i regionen, og DNT er blant de organisasjonene i landet med aller best omdømme. Nå søker vi partnere som kan være med oss videre på friluftsreisen. 

DNT Sunnmøre er en organiasjon med bred, lokal oppslutning. Vi står på for et allsidig, inkluderende og miljøvennlig friluftsliv, hvor vi arrangerer turer og kurs, vedlikeholder stier og drifter hytteanlegg. På Sunnmøre står vårt arbeid med alle vårt hytter sterkt, og vi pleier å sti at "man ikke trenger egen hytte når man har medlemskap i DNT". 

DNT har mange deltakere i aktivtet, medlemmer og overnattinger, samtidig ser vi store potensial for å kunne skape aktivitet og gode opplevelser for enda flere. Våre turpartnere er viktige for oss og helt avgjørende for at vi skal kunne fortsette å skape unike opplevelser i regionen. 

Som turpartner blir din bedrift tilknyttet en av Norges sterkeste merkevarer. En partneravtale/samarbeidavtale er gjensidig, og vi har flere punkter vi kan knytte inn som er av verdi for dere;

  • En god og trygg samarbeidspartner
  • Deltakelse på spennende og givende prosjekter 
  • God synlighet til mange tusen friluftsengasjerte på hele Sunnmøre gjennom nettside, sosiale medier og Fjellsposten (sendes ut ca 5 000 eksemplarer 2 ganger i året)
  • Tilgang til våre fantastiske hytter som kan brukes til fagsamlinger eller sosiale tilstelninger
  • Mulighet for å arrangere aktiviteter, arrangement eller temakvelder for deres ansatte

Vil dere være med på laget og utvikle tilbudet DNT gir til vår lokalbefolkning her på Sunnmøre så vil vi gjerne høre fra dere. Vi søker de riktige turpartnere og samarbeidspartnere for langvarige og gode samarbeid. 

Ta kontakt med Linda Flem for en prat: linda.flem@dnt.no

Oversikt over våre eksisterende turpartnere.

Del artikkel:
Del på e-post

Se også

Bli frivillig
Bilder fra sommeråpning på Rauhelleren og Solheimstulen på Hardangervidda.
Bli frivillig
Bli medlem
Nydelige Trollfjordhytta ligger på grensen mellom Vesterålen og Lofoten. Turen opp til hytta går fra Austpollen innerst i Trollfjorden.
Bli medlem