Logo
Til DNT.no forside

Buldring på Friluftshuset på Sørenga i Oslo

Ønsker du å prøve ut Buldring er Buldrerommet vårt et perfekt sted å starte. Her kan du buldre for drop-in alle dager i våre åpningstider. Buldrerommet vårt passer godt for alle fra 4 år og oppover, og "buldreproblemene" blir endret jevnlig av våre frivillige ruteskruere.

Publisert: 18. september 2023
Inspirasjon

Åpningstider i Buldrerommet

Buldrerommet er åpent i Friluftshusets åpningstider. Det er stort sett åpent for drop-in, men fra tid til annen er det utleid til skoler/grupper så ring oss gjerne om du vil være helt sikker på at rommet er ledig.
Se åpningstidene til Friluftshuset

Utstyr til Buldring

Buldring krever ikke annet enn tøy du kan bevege deg i og klatresko. Klatreveggen er lav og man faller på en tjukkas så det er ikke nødvendig med tausikring. Det er mulig å leie klatresko fra oss dersom du ikke har egne.

Sikkerhet

Du klatrer på eget ansvar. Ta hensyn til andre klatrere og ikke opphold deg i andres fallsone. Om du har med deg barna dine, pass godt på at de følger dette. Les reglene for buldrerommet og egenerklæringen for buldring som henger oppslått i buldrerommet. 

Priser per økt

  Medlem Ikke-Medlem
Voksen 70 kr 80 kr
Ungdom (opp til 25 år) 60 kr 65 kr
Barn (inntil 12 år) 50 kr 50 kr
Skoleie 35 kr 35 r\kr

Pris grupper/skoler

Oppgitt pris er for inntil 10-12 pers inkludert klatresko pr time. Ta kontakt på mail friluftshuset@dnt.no for reservasjon av buldrerommet.

Privat leie 1250 kr
Barnehage/skole 750 kr
Del artikkel:
Del på e-post

Se også

Se aktivitetskalender
Dølerud, Østmarka
Se aktivitetskalender
Finn deg en hytte i Oslomarka
Røyrivannskoia og Stallen i Østmarka.  Røyrivannskoia og Stallen i Østmarka. Kan nås med kano fra Losby.
Finn deg en hytte i Oslomarka