Logo
Til DNT.no forside
Dame med redningsvest som holder en åre

Kajakkurs på Sørenga i Oslo

Sørenga er det perfekte utgangspunktet for kajakkpadling. Fra Friluftshuset arrangerer kajakkurs og -turer for alle aldersgrupper. Vi ønsker at Oslo-folk tar i bruk fjorden og får nyte naturen på nært hold.

Publisert: 16. oktober 2023
DNTs tilbud

Våre kajakkurs fra Sørenga

Det arrangeres en mengde kurs på Sørenga gjennom hele året. Kursene følger Norges Padleforbunds våttkort-stige. 

Kajakk introkurs i Oslofjorden

Dette er et 3 - timers kurs som vanligvis går på ettermiddagene i uken. Passer for deg som ønsker å ta våttkort raskt og planlegger å padle i roligere forhold. Gir deg generell innføring i utstyr, sikkerhet, padleteknikk og kameratredning. Du kan ikke klatre videre på våttkortstigen med introkurs, da må du over på grunnkurs. 

Kajakk grunnkurs i Oslofjorden

Dette er et to dagers kurs som gjerne går i helgene. Kurset gir en grundigere innføring i utstyr, sikkerhet, padleteknikk, planlegging med navigering og forståelse av værforhold. Kurset anbefales til alt fra nybegynnere til mer erfarne da du har mer til å til å lære og øve. Med grunnkurs kan du gå videre på våttkortstigen til teknikkurs og aktivitetslederkurs. 

Padleturer 

Sammen med våre erfarne instruktører kan du utforske øylandskapet og øyene på kajakktur fra Sørenga. Se aktivitetskalenderen for kommende padleturer.

Kajakk for bedrifter og gruppe

Vi tilbyr både kurs, turer og utleie til bedrifter og grupper. Les mer om tilbudet  

Kontaktinformasjon kajakk

Årskort på kajakkutleie

Årskort er et tilbud for medlemmer av DNT Oslo & Omegn. Årskortet kan benyttes på alle kajakkanleggene til DNT Oslo & Omegn og varer et kalenderår (1. januar - 31. desember). Merk at de fleste av anleggene er stengt gjennom vinterhalvåret, men at Friluftshuset på Sørenga i utgangspunktet holder åpent gjennom hele vinteren

Les mer om årskort
Les mer om årskort
Del artikkel:
Del på e-post

Se også

Se aktivitetskalender
Dølerud, Østmarka
Se aktivitetskalender
Finn deg en hytte i Oslomarka
Røyrivannskoia og Stallen i Østmarka.  Røyrivannskoia og Stallen i Østmarka. Kan nås med kano fra Losby.
Finn deg en hytte i Oslomarka