Logo
Til DNT.no forside
Person i rød kajakk på fjorden

Våre beste tips til fine kajakkturer

Visste du at DNT Oslo og Omegn har syv ulike steder hvor du kan leie kajakk? På Ut.no har vi samlet en rekke turforslag for deg som vil padle i Indre Oslofjord.

Publisert: 28. juni 2024
Inspirasjon

Har du lyst til å utforske øylandskapet i Oslofjorden på kajakktur i egen regi? Du som er over 16 år og har NPF våttkort kan benytte deg av DNT Oslo og Omegns kajakkutleie.

Å padle utover fjorden en stille morgen, eller mot en vakker solnedgang. Kjenne at du behersker padlingen og det gode livet ute på vannet. Gå i land i en liten vik, spise matpakka og nyte lyden av bølgeskvulp. Det enkle friluftslivet langs fjorden er helt fantastisk. Det er lett på bli hekta!

DNT Oslo og Omegn har syv steder hvor du kan leie kajakk

 
Vi har laget flere turtips som tar deg til fine turmål langs fjorden. Sjekk ut noen av våre beste tips:


På Ut.no finner du enda flere turtips

Friluftshuset på Sørenga

Ta gjerne en prat med turveilederne på Friluftshuset på Sørenga. De hjelper deg med turforslag og tips til padling. Friluftshuset holder åpent hver dag hele sommeren. Sjekk åpningstidene til Friluftshuset.


Vil du bli med på tur sammen med andre? 

Gjennom hele sommeren har vi et stort tilbud av kajakkturer og kurs som du kan delta på. Alt fra turer på noen timer til langturen Oslofjorden rundt på seks dager! Vi har noe for alle, både nybegynnere og erfarne. Bli med oss på fjorden i sommer!

Finn en kajakktur

Finn et kurs

Del artikkel:
Del på e-post

Se også

Se aktivitetskalender
Dølerud, Østmarka
Se aktivitetskalender
Finn deg en hytte i Oslomarka
Røyrivannskoia og Stallen i Østmarka.  Røyrivannskoia og Stallen i Østmarka. Kan nås med kano fra Losby.
Finn deg en hytte i Oslomarka