Flotte toppturer med Bærum Turlag

Søndag 20. august arrangerer Bærum Turlag og Asker Turlag i fellesskap en skikkelig toppdag i Vestmarka, med utgangspunkt på Franskleiv. Vi har laget tre turer som kan gi utfordringer og opplevelser på alle nivåer. Velg den turen som passer deg best!

Publisert: 07. september 2023
Inspirasjon

Topp 7

En 30 km lang rundtur til kjente og ukjente topper i Vestmarka. Løypa går også innom både Halvorsenhytta til Asker Turlag og Svartvannhytta til Bærum Turlag. Dette er et godt tilbud til dem som liker å slite en stund!

Topp 5

En runde på 20 km til 5 av de samme toppene som Topp 7. Turen går innom Svartvannhytta og er en flott søndagstur for deg som er glad i markavandring.

Topp 3

Rundtur på 10 km. Her er toppene skiftet ut med fine setervoller og gode rasteplasser. Egner seg godt for barnefamilier og dem som har litt mindre turerfaring.

 

  • Alle som vil kan bruke kartet og turbeskrivelsene og gjennomføre en av turene på egenhånd, med start fra Franskleiv (parkeringsplassen), søndag 20.august. 
  • Vil du delta på ledede turer i en av løypene, må du være på Franskleiv og klar til start til kl. 09.00 for de to lengste turene og kl.11 for Topp 3
  • Mellom kl. 08.30 - 11.30 vil det være frivillige tilstede ved starten for å veilede og svare på spørsmål. Her vil man også kunne få utlevert papirversjoner av kart og turbeskrivelser.

Alle turene er tegnet inn på kart og har fått hver sin turbeskrivelse. 

Gå turen på egen hånd?

Du kan gå turene på egen hånd og sammen med venner og familie, eller du kan bli med i noen av gruppene som vil bli ledet av turledere fra Bærum Turlag eller Asker Turlag.

Det er satt opp noe merking på kritiske punkter i løypene, men de er ikke sammenhengende merket. Når du går på egen hånd, må du derfor kunne bruke kartet og turbeskrivelsen.

Velkommen til en toppdag 20.august!

Del artikkel:
Del på e-post

Se også

Se aktivitetskalender
Se aktivitetskalender
Finn deg en hytte i Oslomarka
Fisketur med vennegjeng til Katnosdammen, Nordmarka.
Finn deg en hytte i Oslomarka