Logo
Til DNT.no forside
Til Aktiviteter
OSLO 20180624
DNT tur fra Ellingsrud i Østmarka til Ulsrud.
Foto: Arash A, Nejad 
 Internasjonal søndagstur i Østmarka juni 2018.  Internasjonal søndagstur i Østmarka juni 2018.
Fottur

Søndagsturer i Marka

Søndag er en fin turdag. Har du lyst til å bli med oss på lengre turer på sti og oppleve Marka utenfor skogsbilveiene? På søndagsturer i Marka inviterer lokalkjente turledere til varierte og hyggelige turer. Turene går fra sentrale oppmøtesteder i nærheten av Marka med gode kollektivmuligheter. Turene passer for folk i alle aldere som kan gå opptil fire timer på sti. Pakk tursekken med mat og drikke, ta på gode tursko og nyt søndagen i Marka.

Internasjonale Søndagsturer

Vi arrangerer internasjonale søndagsturer ca en gang per måned. Vi går på stier og grusveier til ulike turmål. Noen ganger går turene innom et serveringssted der det er mulig å kjøpe noe å spise og drikke, men det blir som regel rast ute der vi nyter medbragt mat og drikke. Noen ganger tenner vi bål. Varighet 3-4 timer. Alle turene blir ledet av DNT-turledere. Se etter røde turlederjakker eller turledervester. Turene er åpne for alle. Vi går til fots hele året. Når det er glatt anbefaler vi brodder, piggsko og/eller staver.

Les mer om internasjonale turer her
Les mer om internasjonale turer her

Søndagsturer med Seniorgruppa

Gruppa arrangerer hyggelige turer på torsdager og søndager. Det kreves ikke påmelding, verken til turene eller møtene, så bare møt opp. Seniorgruppa er en dugnadsbasert gruppe i DNT Oslo og Omegn for alle medlemmer over 60 år.

Les mer om senioraktivitetene her
Les mer om senioraktivitetene her

Turer med Vandregruppa

Vandregruppa arrangerer også noen søndagsturer. Turene organiseres gjennom dugnad og frivillighet. Målgruppa er folk mellom ung og senior, likevel er alle DNTs medlemmer, uavhengig av alder, velkomne til å delta på fellesturer med Vandregruppas.

Les mer om Vandregruppa her
Les mer om Vandregruppa her

Se også

Se aktivitetskalender
fellestur med dnt ung oslo til ringebufjellet
Se aktivitetskalender
Finn deg en hytte i Oslomarka
Skitur til Jørgenhytta, Krokskogen.
Finn deg en hytte i Oslomarka