Logo
Til DNT.no forside
Personer i kajakk ute på havet

Kajakk og kano i Oslo og Omegn

Gjennom vannaktiviteter kan man oppleve naturen på en unik måte, enten det er ved å utforske Oslofjorden eller de skjulte perlene i Marka. DNT Oslo og Omegn har over flere år engasjert seg i å tilrettelegge for byens befolkning, enten man ferdes i, ved eller på vann. Uansett om du drømmer om en rolig kajakktur fra våre fjordanlegg eller eventyrlig kanopadling ved en av våre hytter i Marka, har vi et alternativ som passer deg.

Publisert: 13. september 2023
DNTs tilbud

Kajakk

Dømmer du om å lære kajakkpadling? Oppleve kontakten med vannet og mestring av ny teknikk? Nå har du muligheten til å lære grunnleggende kajakkferdigheter og få et nytt møte med Oslofjorden ved å delta på kurs og/eller kajakktur som er tilrettelagt bare for seniorer! Man trenger ikke ha kjennskap til kajakk i fra tidligere. Meld deg på og opplev oslofjorden fra sin vakreste side!

Kano 

Har du aldri vært i en kano før? Eller kanskje du har padlet mye? Det er stor variasjon rundt erfaringer med kano. Kano er et kjært fremkomstmiddel og en transportmulighet for å ferdes på kryss og tvers i Marka. Men hva gjør du hvis kanoen velter? Vi ønsker nå å tilby et introkurs i kano for senior, både med tanke på nybegynnere, for oppfriskning og med stort fokus på sikkerhet. 

Del artikkel:
Del på e-post

Se også

Se aktivitetskalender
Dølerud, Østmarka
Se aktivitetskalender
Finn deg en hytte i Oslomarka
Røyrivannskoia og Stallen i Østmarka.  Røyrivannskoia og Stallen i Østmarka. Kan nås med kano fra Losby.
Finn deg en hytte i Oslomarka
Gå til Senioraktivteter i Oslo
Bilder fra majestetiske Vesterålen under tredje uken av Monsen minutt for minutt. Her fra siste del av Dronningruta langs kysten fra Stø mot Nyksund.
Gå til Senioraktivteter i Oslo
Finn ut mer om Turbussen
Turbussen tirsdag 15.11. Tur fra Oppegård kirke til Breivoll Gård
Finn ut mer om Turbussen