Logo
Til DNT.no forside
To personer som står på toppen av en fjelltopp med sekk og ski på ryggen

Bli med DNT Oslo Fjellsport på tur og kurs i vinter

Årets vinterprogram er klart! I år har du mange fantastiske turer, kurs og aktiviteter å velge mellom, men vær rask. Erfaringsmessig blir det fort fulltegnet.

Publisert: 24. oktober 2023
Om DNT

Skredkurs 

Ønsker du solid skredinstruksjon krydret med gode skiopplevelser i spektakulær, urørt natur? På våre kurs starter skredvurderingen rett utenfor døren på våre betjente hytter. Lær deg å ferdes trygt i utfordrende terreng, samt å finne den gode, trygge snøen som gir deg ren glede og maksimalt ut av turene med vennegjengen.

Toppturkurs

Ønsker du å lære deg å gå på topptur på ski med kyndige instruktører i spektakulær natur? På våre toppturkurs får du lære magien bak toppturer på ski samtidig som lærer om viktig vurderinger når du er tur og noe skredlære.

Randonee introturer

Har du lyst til å prøve toppturutstyr for første gang sammen med våre lokalkjente turledere? Bli med oss i DNT Oslo og omegn og kjenn på følelsen å cruise ned fjellsider i vakre omgivelser på våre betjente hytter, Rondvassbu, Fondsbu, Gjendesheim og Leirvassbu. 

Isklatrekurs

Har du lenge hatt en drøm om å hakke løs på vertikal is? Bli med i de frosne fossene på Rjukan! Du bør ha litt klatreerfaring fra før og kunne sikre med taubrems, men det viktigste er at du er interessert i å lære hva isklatring går ut på. 

Viktig aktivitetsinformasjon

Her kan du få litt generell informasjon om forskjellige forventinger, kurs og forhold Fjellsport Oslo har til sine deltagere.

For mer informasjon
For mer informasjon

Kontakt oss

DNT Fjellsport Oslo sitt tilbud følges opp av Team Fjell i administrasjonen i DNT Oslo.

Del artikkel:
Del på e-post

Se også

Se aktivitetskalender
Dølerud, Østmarka
Se aktivitetskalender
Finn deg en hytte i Oslomarka
Røyrivannskoia og Stallen i Østmarka.  Røyrivannskoia og Stallen i Østmarka. Kan nås med kano fra Losby.
Finn deg en hytte i Oslomarka