Logo
Til DNT.no forside
To personer som klatrer på en isbre

Ta brekurs med DNT Oslo og Omegn

Ønsker du å oppleve og utforske isbreenes spektakulære landskap langt fra alfarvei? DNT Oslo og Omegn arrangerer kurs i brevandring i Jostedalen og på Demmevasshytta. På våre brekurs får du kunnskap om hvordan breen beveger seg, om veivalg, ferdsel og utstyr, hvordan du trygt kan ferdes og oppleve breen. Opplev de mektige og vakre isbreene sammen med våre instruktører.

Publisert: 25. januar 2024
Inspirasjon

NF brekurs og minibrekurs

Har du lyst til å lære deg hvordan du ferdes trygt på bre? Vi tilbyr NF grunnkurs bre 5 dager og minibrekurs på blåis. På NF grunnkurs bre så får du lært hvordan du beveger deg i blåis og på snødekt bre med stegjern, isøks og i taulag. Du vil også lære deg grunnleggende metoder for kameratredning. 

Brekurs for klatrere 

Klatrer du allerede på kiler i fjellet, men er usikker på hvordan du håndterer kryssing av isbre? Her vil du få et skreddersydd kurs for deg som i hovedsak klatrer i fjellet, men har lite kunnskap om hvordan du ferdes trygt over breen til en klatreruter. Du vil lære metoder for tomannstaulag, og vi vil sette alt i praksis på en lengre turdag. 

Brekurs for skikjørere

Har du lyst til å vite hvordan du ferdes trygt over bre med ski på beina? Bli med på brekurs for skikjørere og gjør deg klar for vårens skiturer i fjellet der du må krysse bre. 

NF breførerkurs og breinstruktørkurs

Ønsker du å bli NF brefører og eventuelt NF breinstruktør? Som NF brefører kan du føre på enkle og oversiktlige breer i Norge. Som NF breinstruktør 1 kan du holde brekurs og føre på alle breer i Norge. 

Rabatt for DNT-medlemmer

Husk at du som DNT-medlem får medlemsrabatt på all brekursene.

Vi har også en ekstra rabatt for DNT Ung-medlemmer (opp til 25 år) på alle våre brekurs.

Bli DNT Medlem
 

Del artikkel:
Del på e-post

Se også

Se aktivitetskalender
Dølerud, Østmarka
Se aktivitetskalender
Finn deg en hytte i Oslomarka
Røyrivannskoia og Stallen i Østmarka.  Røyrivannskoia og Stallen i Østmarka. Kan nås med kano fra Losby.
Finn deg en hytte i Oslomarka