Logo
Til DNT.no forside
Kom deg ut-dagen

Om Barnas Turlag Oslo

Barnas Turlag er et turtilbud for barnefamilier med barn 0 - 12 år. Hensikten med tilbudet er å legge grunnlag for et langt, sunt og godt friluftsliv med basis i gode minner fra barndommen.

Publisert: 26. september 2023
Om DNT

Vår tilbud 

Barnas Turlag arrangerer turer, lek og moro for barnefamilier med barn. Her kan du lese litt mer om vårt tilbud. 

Turboklubb

Turboklubber er et fast fritidstilbud til barn 0-12 år. Finn din Turboklubb i nærområdet eller bli med på å starte din egen.

Les mer om Turboklubbene her

Turbo er maskoten i Barnas Turlag. Han er en snill fjellrev som elsker å leke ute i naturen. Turbo syns det er veldig gøy at barn vil være ute, og heier dem frem på tur. Han dukker stadig opp på arrangementer og turer. Noen ganger er han liten og noen ganger veldig stor. Og noen ganger har han med mange fra Turbo-familien sin.

 

Bli frivillig

Er du glad i barn? Trives i å være ute på tur? Vil du utvide nettverket ditt? Bli kjent med andre familier? Vi trenger voksne til frivillig arbeid. Arbeidet består i å hjelpe til på turer og arrangement i regi av Barnas Turlag - både i nærmiljøet og på fjellet.

Vil du starte opp eller engasjere deg i Barnas Turlag der du bor? 

Turlederne i Barnas Turlag består hovedsaklig av engasjerte barneforeldre eller ivrige studenter. Dette er personer som ønsker å bidra til at flere barn får gode naturopplevelser. Vi ønsker oss alltid flere med på laget. Ta kontakt med oss for mer informasjon. 

Les mer om hvordan du blir frivillig

Turlag der du bor

I DNT Oslo og Omegn har vi flere Barnas Turlag som har turer og aktiviteter i sitt nærmiljø. Du kan følge ditt lokale Barnas Turlag på Facebook og få info om aktiviteter og turer der du bor. Mange av de lokale turlagene har også aktiviteter for barn, uten å ha etablert et eget Barnas Turlag. 


Vårt mål er at hver kommune skal ha et Barnas Turlag, og det er derfor plass til flere! Hvis du er nysgjerrig på hva som skal til for å starte opp eller ønsker å bidra - ta kontakt!

Gratis deltakelse

Vi ønsker at våre friluftsaktiviteter skal være for alle, og mottar derfor støtte til å dekke gratisplasser for de som behøver dette.

🥾 Les mer om gratis deltakelse

 

Del artikkel:
Del på e-post

Se også

Se aktivitetskalender
Dølerud, Østmarka
Se aktivitetskalender
Finn deg en hytte i Oslomarka
Røyrivannskoia og Stallen i Østmarka.  Røyrivannskoia og Stallen i Østmarka. Kan nås med kano fra Losby.
Finn deg en hytte i Oslomarka