Skaff deg Vinjerock-billett før alle andre

Frisk luft og god musikk - du får en uslåelig kombinasjon på Vinjerock!
Frisk luft og god musikk - du får en uslåelig kombinasjon på Vinjerock! Foto: Marius Dalseg Sætre

Nå har du sjansen til å sikre deg billett til Vinjerock 2019 i et eksklusivt førsalg!

Vinjerock er en av Norges desidert mest populære musikkfestivaler, og billettene fyker unna på få sekunder. I tillegg til tallrike konsert, får festivalgjengere mulighet til å boltre seg i fjellheimen med alt fra guidede toppturer til buldring og DNT ungs multisportkonkurranse.

Er du en av dem som alltid sitter klar til slippet, kan du nå sikre deg en ekstra sjanse til å få tak i billett. 

Eksklusivt førsalg til DNT-medlemmer

Er du medlem av DNT bør du merke av onsdag 28. november i kalenderen. Klokken 12 slippes et avgrenset antall billetter som du kan sikre deg på TicketCo, hele to dager før det ordinære salget. Med DNT-rabatt får du Vinjerock-passet for 2150 kroner + avgift. Fullpris er 2200 kroner + avgift. 

Allerede nå er noen av artistene for neste år sluppet: Popkometen Sigrid er blant artistene som er klare for festivalen i 2019. Andre i det første artistslippet er Real Ones fra Bergen og rytmer fra Ladama. Her kommer det mye å glede seg til! For å delta i førsalget er det lurt å stille forberedt:

Husk å ha medlemsnummer og DNT-kode klart!

Har du ikke medlemskortet ditt eller DNT-appen, kan du finne medlemsnummeret ditt ved å gjøre ett av følgende: 

Du må logge inn på MinSide for å finne den eksklusive koden for medlemmer (koden vil være tilgjengelig på MinSide fra ettermiddagen fredag 23. november). Denne koden må oppgis sammen med medlemsnummeret. Du kan maks kjøpe to billetter, og da må du ha medlemsnummeret til begge. Koden oppgir du helt først når du bestiller/reserverer billettene.

Ikke for sent å bli medlem

Når billettene legges ut i slutten av november, er det snakk om kort tid før alle er revet vekk. 

Er du ikke allerede medlem i DNT, men vil sikre deg en ekstra mulighet til å få tak i billett, er det lett å melde seg inn i DNT innen slippet. For å være sikker på at medlemsnummeret ditt er registrert, anbefaler vi at du melder deg inn senest mandag 26. november, og at du betaler med kort fremfor faktura for å få medlemsnummeret i tide.

Husk at om du melder deg inn nå så får du resten av 2019 med på kjøpet, og vil du gå i fjellet før du lander på Eidsbugarden 18. juli får du som medlem rabatt på over 550 hytter i hele Norge. I tillegg støtter du det viktige arbeidet vårt med å merke og tilrettelegge 22 000 kilometer med stier og vedlikeholde over 550 hytter. 

Vi ses på Eidsbugarden 18.-21. juli 2019!

Ofte stilte spørsmål: 

Må jeg være medlem både i 2018 og 2019 for å benytte meg av tilbudet?

Ja, du må være medlem både når billetten kjøpes og når festivalen avholdes. Det har tidligere forekommet kontroll av medlemsbevis. 

Kan jeg videreselge billetten min til en venn som ikke er DNT-medlem?

Alt videresalg skal skje gjennom Vinjerock, også om det er til andre DNT-medlemmer. All info om videresalg leser du mer om i denne nettsaken

Kan jeg kjøpe ordinære billetter i forhåndssalget?

Nei. Forhåndssalget for DNT-medlemmer avholdes to dager før det ordinære salget. 

Hvor mange billetter kan jeg kjøpe i forhåndssalget?

To billetter, og da må du ha medlemsnummeret til begge to klart. 

Annonse

Alle bildeglimt fra tidligere Vinjerock-festivaler: Marius Dalseg Sætre

Annonse

Skrevet av Monica Hägglund Langen 20. november 2018