Friluftsskule i vinterferien

Ålesund-Sunnmøre Turistforening
Sunnmørsalpane (se kart)

Tirsdag 20 februar

Oppmøte kl 0830 på Brudavollen i Ørsta. Det blir en kort tur opp i Rypedalen. Vi lager mat på bål, har skileik og orientering.

Hentes samme plass kl 16.

Onsdag 21. til torsdag 22, inkludert overnatting på Standalhytta

Oppmøte kl 0830 på Standalhytta.

Aktiviteter blir Mat på bål, Orientering med kart og kompass, Skileik, AkingSnøforming.

Overnatting i snøhule e. l. om mulig, ellers blir det å sove inne på Standalhytta

Det går fint å delta uten ski, vi har barnetruger.

Ta ellers med klede etter veret, og ekstra skift. Hugs sovepose og liggeunderlag til overnatting ute.

Hentes kl 16 på torsdag

Prisen er 300 kr per barn.

Barna må fylle ti år i 2018 for å delta.

Friluftsskule i vinterferien

Velkommen på Friluftsskule i vinterferien. Ålesund- Sunnmøre Turistforening, Sunnmøre Friluftsråd og Aalesunds Skiklub inviterer til vintermoro for barn fra 9 til 13 år i Ørsta. Tirsdag 20 februar Oppmøte kl 0830 på ...