Julebord for turledere i DNT ung gruppene i Hordaland

Fellestur

Fra dato
7. desember 2018 kl. 16:30
Til dato
9. desember 2018 kl. 20:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Skitur, Hallingskeid, Julebord, Ungdom, Alexandergrieg
Arrangører
DNT ung Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turkode
576
Dette arrangementet er over!

Så var det jul igjen, og med det så er julebordtiden i gang! Med det inviterer vi i DNT ung Bergen til julebord for turledere. Årets julebord er satt til Aleksander Grieghytta, med gode turmuligheter og badstu. Lørdagen blir brukt til tur og i god juletradisjon blir det pinnekjøtt på lørdagskvelden. På søndagen vil det være en oppfriskning i bruk av skredsøker og veivalg i vinterfjellet.

Pakk med finstasen og sleng deg med!
 

Turen passer for deg som er aktiv turleder i DNT ung gruppene i Hordaland

Dato: 07.desember-09.desember

Ansvarlig for julebordet: Andreas og Mari

Påmeldingsfrist: Onsdag 5 desember. 

Oppmøte: 16:30 på Sentralstasjonen i Bergen (vi tar toget 16:58), eventuelt møt på Dale stasjon 17:45. Det er også mulig å møte på lørdagen, men det vil da ikke bli satt opp taxi. Si ifra om du skal møte opp på lørdagen.

Hjemreise: Vi tar 19:12 toget fra Dale mot Bergen.

Mat: Turledere handler inn til julemiddag, frokost og lunsj. Turmat og litt ekstra julegodteri må medbringes av hver enkelt. 

Utstyr: Se Turlagets utstyrsliste for vinterfjellet. Utstyrsliste sendes også ut sammen med faktura og turinformasjon. Viktige ting er hodelykt, lakepose/sovepose, snøbriller, ski og staver, varme klær og godt humør, pentøy:)  

Pris: Turen er for turledere i DNT ung gruppene i Hordaland og dekkes av gruppa DNT ung Bergen. Turen inkluderer turledelse, 2 overnatting og alle måltider på hytta. Sikkerhetsutstyr koordineres av turleder. Reise til og fra Dale kommer i tillegg og må bestilles av hver enkelt turdeltager.  

Kart: Norge-serien 1:50 000 Hardangerjøkulen. Kartet kan kjøpes i turinformasjonen i Marken. Rabattert pris for medlemmer. 

Vilkår: Se generelle vilkår 

Spørsmål? Ta kontakt med administrasjonen på tlf. 55 33 58 21 eller silje.valla@dnt.no 

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Andreas Lorentzen
  • Mari Ingeborg Hope Nesse
  • Frid Lillejord Festø

Annonse