Premieutdeling 5 turer med Turbo i Balsfjord! Sted Lionsklubb, Storsteinnes kl 17.00

6. november kl. 17:00
Arrangement, Konsert, 5turermedturbo, Premieutdeling
Barnas Turlag Balsfjord
Ytre Troms (se kart)
Dette arrangementet er over!

Sett av datoen allerede nå!

Mandag 6. november inviterer Barnas Turlag Balsfjord til storstilt premieutdeling for all som har gått fem eller flere turer med Turbo.

Sted : Lionslokaler på storsteinnes

kl : 17.00

OBS! Nettpåmelding er nødvendig, så Turbo vet hvor mange premier han skal ordne. Registrering innen 15. oktober.
Alle må registreres med navnet som det skal stå på diplomet, og i kommentaren skriver du om ungen er Turbo eller Super-Turbo.

Registreringsark for kodene lastes ned HER og tas med med på premieutdelinga. Det er ikke nødvendig å sende inn registreringsarket i forkant.

Alt er gratis, sponset av Troms Fylkeskommune :) Takk til dem!

Sett av datoen allerede nå! For du vil vel ikke gå glipp av høstens store begivenhet - premiering av flinke Turboer og Superturboer?! Mandag 6. november inviterer Barnas Turlag Balsfjord ...