Friluftsskole i Nittedal i høstferien - AVLYST

Arrangement

Fra dato
2. oktober 2017 kl. 09:00
Til dato
5. oktober 2017 kl. 15:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Arrangement, Dnt-Skolefri, Nittedal, Friluftsskole
Arrangører
Turkameratene Nittedal Turlag, DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Dette arrangementet er desverre avlyst.

I høstferien kan du bli med på morsomme friluftsaktiviteter når Nittedal Turlag og Oslo og Omland Friluftsråd inviterer til Friluftsskole. 

Passer for barn 10-13 år (5.-7. trinn)

På Friluftsskolen får du prøve spennende aktiviteter som: Kanopadling, ekspedisjon med kart og kompass, lage mat på bål og masse lek, læring og moro i skogen. Friluftsskolen er gøy for alle, uansett om du har vært mye eller lite ute i friluft tidligere. Dette er et samarbeid mellom Nittedal Turlag (DNT Oslo) og Oslo og Omland Friluftsråd. Dyktige instruktører fra DNT og friluftsrådet er med hele leiren, og sørger for en anderledes og morsom høstferie. 

Når:

Friluftsskolen er i uke 40, fra mandag 2. til torsdag 5. oktober. Fra kl. 09.00 – 15.00. De som vil, kan bli med og overnatte onsdag til torsdag.

Hvor:

Oppmøte og avslutning på Sørli hver dag. 

Påmelding:

Meld deg på ved å trykke på den rød knappen "Meld deg på!" oppe til høyre på siden. Du må opprette en bruker for å få registret deg. Alle som deltar på Friluftsskolen, må fylle ut dette skjemaet senest to uker før turen. Dette kan sendes til turkameratene.nittedal@dntoslo.no, merkes "Helseskjema Friluftsskole".  

Pris: 

600,-. Prisen dekker alle aktiviteter og overnatting. På overnattingen serveres det mat. 

Utstyr

Alle må ha på seg utetøy når de møter opp på Sørli. Klærne du har på, må kunne tåle å bli skitne. Regner det, er det lurt å ta på både regntøy og gummistøvler. Det kan bli kaldt, så ta med litt ekstra tøy. Vi skal være ute hele dagen!

Hver dag må du ha med:

- Matpakke

- Drikkeflaske

- Ekstra genser

- Regntøy 

- For de som vil overnatte siste dagen kommer egen pakkeliste

Dette kan du la ligge igjen hjemme:

- Mobiltelefon (lederne kan kontaktes ved behov). Dette er ikke tillatt under Friluftsskolen

- Godteri

- Penger

- Dyre klær som ikke tåler å bli møkkete

Kontakt:

Om du har spørsmål, kan du kontakte prosjektleder Hanne Hide på telefon: 22 17 84 00/908 69 391 eller hanne.oof@friluftsrad.no

 

 

Kategori: Nærmiljø 

Friluftsskole i Nittedal i høstferien - AVLYST

Dette arrangementet er desverre avlyst. I høstferien kan du bli med på morsomme friluftsaktiviteter når Nittedal Turlag og Oslo og Omland Friluftsråd inviterer til Friluftsskole.  Passer for barn 10-13 år (5.-7. trinn) På Friluftsskolen ...

Kontaktinformasjon:

Annonse