Påske-BaseCamp i Jotunheimen

18. mars 2008
DNT ung Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Jotunheimen
Dette arrangementet er over!
(DNT-ung Bergen) Vi tar med oss skiene våre, teltene og primusen. Dette blir en uforglemmelig påske. Med innslag av nydelige topper og sosialt felleskap innvaderer vi jotunheimen og utforsker hver topp og dal vi kommer over. Jotunheimen er det norske av det norske og kan brife med de høyeste toppene. Turen krever skierfaring!

Oppmøtested:
Bergen Busstasjon, ekspressbussterminalen

Oppmøtetid: Klokken 0850, bussen går kl 0905.

Turbeskrivelse: Vi tar med oss skiene våre, teltene og primusen. Dette blir en uforglemmelig påske. Med innslag av nydelige topper og sosialt felleskap innvaderer vi jotunheimen og utforsker hver topp og dal vi kommer over. Jotunheimen er det norske av det norske og kan brife med de høyeste toppene. Turen krever skierfaring

Lørdag: Vi ankommer Tyinkrysset klokken 1335. Herfra går turen videre til Tyin og med beltebil derfra kl 14.15 inn til Fondsbu (ankomst 1505). Vi etablerer leirplass i området, og tar oss en tur på kvelden!

Søndag: Toppturer i området! Garantert fin skikjøring!

Mandag: Toppturer i området! Garantert fin skikjøring

Tirsdag: Pakking av leir og en kort tur i området! Hjemreise!

Vilkår: Se generelle vilkår

MatMiddag kjøpes av turleder. Brødmat og pålegg ordnes av hver enkelt turdeltaker.

Hjemreise: Beltebil fra Fondsbu kl 1315 ankommer Tyin 1400. Derfra østvest ekspressbussen videre til Bergen. Ankomst Bergen rutebilstasjon kl 1915.

Utstyr: Se Turlagets utstyrsliste for vinterfjellet. Utstyrsliste sendes også ut sammen med faktura og turinformasjon. Turlaget har spader, primuser, kokeutstyr og noen telt som evntuelt kan lånes. Dette og sikkerhetsutstyr koordineres av turleder.

Pris: Kr 400 for medlemmer, kr 800 for ikke-medlemmer. Prisen inkluderer turledelse, sikkerhetsutstyr og middagsmat. Reise kommer i tillegg og må betales av hver enkelt turdeltager.

Kart: Jotunheimen Vest i turkart-serien 1:50 000. Kan kjøpes hos Bergen Turlag.

Turledere: Kjetil Halsbog og Fredrik Skeie