Bæretur - Lyngbønipa

Fellestur

Dato
29. september kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Bæretur, Bæremeis
Arrangører
Barnas Turlag Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Vestlandet
Dette arrangementet er over!

Bæreturer passer for nybakte mødre og fedre, i permisjon, eller foreldre ellers, som gjerne vil gå på tur med andre som har barn i bæremeis/bæresele. Uforpliktende, god trim og sosial hygge er tre passende stikkord for disse turene.

Denne fine uken går bæreturen med Barnas Turlag Bergenpå bæretur til Lyngbønipa

Lyngbønipa (273 moh) er en flott nærtur i Nipedalen. Turen byr på flott natur og nydelig utsik, uten at den e rfor krevende når en skal bære med seg en liten ekstra person. I 2021 er dette en av turmålene i Turlagets turkonsept TiTur, så griet å få sjekket det av :)

Les mer om turen her

Husk godt fottøy og ta med sitteunderlag og nistemat, så koser vi oss på tur! Og kle deg etter været :)

Oppmøte: Kl. 11.00,  Nipedalen busstopp, Øvers ved Tennebekktjernet/badeplassen.
En kan parkere bil på Turparkeringen ved Tennebekktjørna, eller ta buss nr 44 fra Gravdal til øverst i Nipedalen. Flere busser stopper ved Gravdal, skjekk skyss  for mer info.

Turleder: Sarah Oddekalv, 94110841, kan kontaktes på selve oppmøtedagen ved behov. Ved andre spørsmål, kontakt adminstrasjonene i Turlaget: linn.senneset@dnt.no

Vi trenger flere bære og trilleturledere. Ønsker du å bidra?
Om turlederen: Det er frivillige som stiller opp på disse turene og vi er helt avhengig av frivillig innsats for å kunne tilby dette sosiale og kjekke hverdagstilbudet. Ta kontakt dersom du ønsker å lede en bæretur: linn.senneset@dnt.no.

Generelle vilkår: Les våre generelle vilkår her

Smittevern: Vi forholder oss til DNT smittevernsinstruks for aktivitet, les mer her og under generelle vilkår. Barn kan delta på aktivitet som normalt uten avstandskrav. Voksne anbefales å holde 1 meters avstand. Alle deltakere på aktiviteter plikter å å følge de de regler som til enhver tid er gjeldende: Smittvernregler i Bergen  

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 140,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1320,-. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål? Ønsker du å være trilleturleder? Ring Barne- og nærmiljøansvarlig i Bergen og Hordaland Turlag på tlf.  55 33 58 21 eller send epost: linn.senneset@dnt.no

Kontaktinformasjon:

  • Barnas Turlag Bergen
  • Tlf. 55335810
  • E-post: bht@dnt.no

Turleder:

  • Sarah Oddekalv