Norges fjelltopper over 2000 meter | Foredrag ved Sondre Kvambekk

Arrangement

Dato
19. mars kl. 21:00 - 22:00
Passer for
Alle
Arrangører
Gjendesheim, DNT fjellsport , DNT Oslo og Omegn , 500 fjell
Turområde
Jotunheimen (se kart)
Dette arrangementet er over!

Bli med til topps på Norges 2000-meterstopper - gjennom foredrag i selskap med den legendarisk fjellgeita Sondre Kvambekk!

Tindeveileder Sondre Kvambekk har besteget alle toppene i Hurrungane på ett døgn, gått Høgruta i Jotunheimen raskere enn noen annen, og ble som 19-åring tidenes yngste til å bestige alle Norges 376 fjelltopper over 2000 meter (primærfaktor 10). I kveld kan du bli med på noen av oppturene og nedturene i et informativt og inspirerende foredrag der fjellgeita Sondre også deler av sine erfaringer som tindeveileder og guide.

PÅMELDING:

Foredraget er gratis for overnattingsgjester ved Gjendesheim turisthytte. Maks 30 plasser, så send påmelding per e-post til gjendesheim@dnt.no

MER OM FOREDRAGSHOLDEREN:

Sondre Kvambekk er internasjonalt sertifisert Tindevegleder (IFMGA/UIAGM) og har lang erfaring og kompetanse i forbindelse med håndtering av grupper til fjells. Sondre driver til daglig guidefirmaet 500fjell i hjembygda Skjåk ved foten av Jotunheimen, og er derfor godt kjent i terrenget omkring Gjendesheim. Som 19-åring hadde Sondre besteget alle Norges fjelltopper over 2000 meter. Å veilede mennesker på veien mot å realisere drømmer, samt tilrettelegge for sterke naturopplevelser i et trivelig fellesskap, er selve drivkraften til Sondre.

Norges fjelltopper over 2000 meter | Foredrag ved Sondre Kvambekk

Bli med til topps på Norges 2000-meterstopper - gjennom foredrag i selskap med den legendarisk fjellgeita Sondre Kvambekk! Tindeveileder Sondre Kvambekk har besteget alle toppene i Hurrungane på ett døgn, ...

Kontaktinformasjon: